0 oy
602 göst.
Diğer kategorisinde (1,230 puan) tarafından
Eşim olack benim sıkıntı yapacagimi bile bile aldırdı yanına o kızı.Ben bu kadar onun sözünden cıkmazken hayatımı mahvetmsken o yine istedigi gibi davrandı.Sabahtan beri yediremedim kendime kendi kendimi sakinlestirmeye calistm olmadi en son patladm susup oturacagı yerde ben suclumymsm gibi bagiriyrm diye şiddet gördm .Ve simdi defolup gidemyrm oda gitmiyor inadına .Ona öyle bir ders vermek istyrm ki .Pazartesi okuluna gitsem darp raporuyla böyle bir insan aslında desem gercek yuzünü gostersm herkese isten atarlar mi ozel sektorde ögretmn.Bu sefer de sineye cekmek istemyrm artık ben bittim.o da bitsin .ya da ne yapabilirm baska .

10 Cevaplar

+1 oy
(3,550 puan) tarafından
Seni üzmek istemiyorum ama bir kadın kocasına birşey yapma diyorsa adam onu dinlemesi gerek. Kadınlar şüphe duydugu şeylerde erkeklerin emin oldugu şeylerden daha çok haklı çıkar. Devir öyle bozulmuş ki cidden kimseye ama kimseye güven yok. Israrla neden o oldu birde bıraksaydı kurum kendisi bir öğretmen bulsaydı.. Kız cuma günü müge de izledim 60 yasındaki adam 14 yasından itibaren bir kızla ask yaşıyor. Sonra kız 21 yasına gelince bir mektupla kızı kaçırıp nikah basıyor. O zamana kadar da zaten adam erkek çocuklarını hep döver kızlara sarılırmış falan okulda. Birde kızın babasının ortaokul arkadaşı diye sürekli adam bunların evine gidermiş. Müge de diyor ya almayın evinize diye. Yani yaşanılıyor görülüyor ki gerçekten eski usullere dönmemiz şart. Eskiden kadınlar erkeklerin yanına çıkmaz evde bekar kızı olan adamlar evine öyle yabancı erkek falan almazmış. Akşama kadar yan yana olacaklar. Tanıdık da olunca samimiyet artacak.. ALLAH kimseyi yoldan çıkarmasın... 
(1,230 puan) tarafından
Oyle yan yana olacklar herseyi birlikte yapacaklar ben bu kadar genis bir insan degilim yine var öyle arkadasları yok ablam vs dedi hadi onlara eyvallah dedim ama bu kadari da fazla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Özel sektör atmaz kuzum.Umrunda bile olmaz.Onlar icin ogrencilerle problem yasamadigi surece sorun yoktur. Siddet mi uyguladi? Olay ne tam olarak ? Kiz kim??
(1,230 puan) tarafından
Bende öyle dusundm kendimi kücük dusurdgmle kalrm olay şu yanina yardimci ogrtn lazimdi beni düsunmstu benim.cocugum kucuk diye gidemedm o da kurum bulmadan benim sıkıntı yapabilecegm bir tanıdıgını önerdi simdi berabaer caliscklar ben onun yuzünden ise giremedm yapma etme dedi yapmadim ama o her zamanki gibi kafasna buyruk ben sunu anladm ki onun icin zerre degerim yokmus el iyisi kendisi.Bugüne kadarda hep öyle oldu .Sinilerime hakim olamdm olamyrm da bagirdim cagirdim diye canımın yandigiyla kaldım smdi onunda canını yakmak istyrm ama nasıl bilmiyrm
tarafından
Siddet mi uyguladi sana ?
(1,230 puan) tarafından
Evet bagırdım cagirdim diye
(340 puan) tarafından
El iyisi kelimesi tum durumu ozetliyor baskasina anlat inanmazlar oyle biri degil derler.oyle biriyle evlilik cok zor bilirim. El icin deger mi şunları yaşatmaya maleswf ki bu tarz insanlarda narsistlik de olyyor onlar zerre uzulmez umursamaz tek düşündükleri disari yansıttıkları imajlari herkes iyi desin butun amaclari o yuzden kendini yipratma değmez.
(1,230 puan) tarafından
Öyle kesinlikle degmez kendisi zerre sıkıntı yasamazken benim geldigim duruma bak ama icim sogumuyor o oyle rahat hareket ederken benim hicbir sey yapmiyor olmam hapis olmam sıkıntı veriyor
(340 puan) tarafından
Canim youtube da tulay kok u dinle faydasini gorursun .narsistle yasamanın yollari mi neydi tam olarak hatırlaamıyorum ama dinlwmeni tavsiye ederim
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Niye boşanmıyosun
(1,230 puan) tarafından
Cocuklar ,arkamda olmayan aile.Ve teklif ettm dedim daha fazla yıpratma cocuklari beni kücük dustm inadına sen gideceksn o.zaman diyor evdn.
(1,502 puan) tarafından
Canım o zaman kendin bebeleri büyütmeye bak kenara 3 5 atmaya çalış sonra o lar kendini kurtarınca işe gir boşan yani şimdilik kapat ağzını he de geç her şeye karışma boşver okul eğitim durumunu yükselt dil öğren el becerisi yapmaya çalış örgü vs satmaya çalış hep kendine artı koy o ne yaparsa yapsın
0 oy
tarafından
Mutlaka darp raporu al canim ama diger dedigin olmaz malesef hatta yüzsüzlük yapıp dava acabilir sana 
0 oy
(279 puan) tarafından
Eşine her ne kadar kızsanda işten attırmak gibi bir kötülük yapma hain olma derim.. başka yöntemler ile çöz sorununu bu arada kızı ne olarak işe aldı ?
(1,230 puan) tarafından
Iyi ama o kadar dokunuyor ki herkes onu bambaska tanıyor el iyisi oldugu icin herkese deger verdi bugune kadar evindeki kadına veremedi bir tek herkese aslında o öyle biri degil demek istyrm herkes görsn istyrm
(279 puan) tarafından
Ne olursa olsun bu büyük bir hainlik olur.
0 oy
(3,099 puan) tarafından
Darp raporuyla okula gideceğine poslise git şikayetçi ol. 
0 oy
(1,230 puan) tarafından
Ya bir de sabah yanıma geliyor hicbir sey yasanmamis gibi bu nasil rezilliktir ne yapcgm arkadslr ben yarından itibaren baslicklar eve almak.istemyrm diyrm da acik acik kafayı yiyecegm eger ayni evde kalirsk 
0 oy
(135,800 puan) tarafından
konuyu tam anlamadim
0 oy
(1,897 puan) tarafından
Ah bacım ah e şimdi sizlanma eşin önce sana söyledi sen gitmedin çocuğunda iki yaşında ayrıca emzikli bebe değil 

Gitseydin kocanın yanında bı güzel her sabah hazırlanıp beraber calissaydiniz kaynanan yemezdi çocuğu onda kalsaydı hafta sonu alırdın madem yol uzak 

Yapacak bişey kalmadı artık beraber çalışacaklar yok darp raporu bilmem ne diye kendini rezil etme artık 
(1,230 puan) tarafından
Ben calismak istemedim degil ki kendisi bir yol bulamadi canm herseyi gectm neden kurumun bulmasina izin vermeden o buldu bile bile bunu yediremyrm bu apacık saygisizlik gözümde degrin yok demek e ben simdi nasil yasayim bu sekilde
(1,897 puan) tarafından
Erkekler böyle malesef sen çözüm bulacaktın atılacak tin önden izin vermeyecektin
0 oy
(197 puan) tarafından
Sarp raporuyla uzaklaştırma aldır evde sen kal 

İlgili bir soru bulunamadı

412,212 soru

12,409,101 cevap

44,761 kullanıcı

Kategoriler

...