0 oy
1,451 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar ne yapmalıyım eşim sürekli senle mutlu değilim seni istemiyorum diyor aramızda kötü birşey yaşanmadı ama beni istemediğini söylüyor ailem bunu biliyor ama umrunda değilim 7 aylık bir kızım var babası onunlada ilgilenmiyor bana çok kava davranıyor piskolojim çok kötü durumda ne yapacam bilmiyorum ve ben ***** gibi eşini deli gibi seviyorum hiç hak etmedi verdiğim sevgiyi saygıyı artık aynu yatakta yatınca kalbim acıyor o kadar üzgününki kızıma bile bakamiyorum uzuntuden iyice kendimi yemeğe verdim kimse sevmedi beni bir ablam var arasak yüzümüze kapatır nasılsın bile demez öyle uzun uzun ağlamak istiyorum ben ne sıkıntılar çektim kimse bilmedi sidet gördüm odaya kilitledim kendimi kaynanam beni sevmiyordu oğlunu dolduruyordu daha 18 yaeindayken evlendim  çocuk gibi ezdiler beni 

29 Cevaplar

0 oy
(3,865 puan) tarafından
Bı okut hoca canım birden değişmesi normal değil bence hased  nazar vardır belki
-Reklam-
0 oy
tarafından

Çok üzüldüm :(

Rabbim ne sıkıntın varsa ferahlığa çıkarsın, Rabbim eşini sana pişman ettirsin inşallah :( bol dua et Allah büyük.☝️❤️

0 oy
(67 puan) tarafından
Şimdi büyü vs demişler de bayan diyor kızımla da ilgilenmiyor evet zor çok çok çok iyi anlıyorum seni ama sana sende isteme diyorlar sende kızım diosin yahu kızına ortada baba yok onun sevgisiz ortamda büyümesi ne kadar doğru ve mantıklı sen bunun yüzunden kızımla da ilgilenemiyorum diosin kendine gel kendine çırp kendini geç aynanın karşısına neden çekiyorum ben bunu de önce kendine sonra kızına bak güç al ondan yahu şu hayatta şuan ondan daha değerli birşey var mıdır yoktur yerin dibine batsın kocayms sevgiymis Ben hep derim birgün mutsuz olmaya başlarsam çocuğum ilgi alaka görmezse çocuğumu o ortamda asla büyütmem asla lütfen sende otur mantıklı şekilde dusun
0 oy
(73 puan) tarafından
Ailen acaba çocuğun babasız kalmasın diye mi geri duruyor ya da eşinin dediklerini ciddiye mi almak istemiyorlar 
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Acaba başka biri mi var.seni istemeyeni sen hiç isteme ömür boyu bunun nazını mi cekeceksin 
0 oy
(1,221 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım ayrılma imkanın yok mu böyle hayat sürmez ki 
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Madem eski post canlanmış ben de ili laf deyim 

-Önce bi kendine gel sen KADINSIN herseyi başarırsın Kadının hayatta kalmak için erkeğe ihtiyacı olmaz ama erkeğin herzaman kadına ihtiyacı vardır...Kendin çalışıp bebeğine bakabilirsin zamanla herşeyin olur yeterki sabret ve dik dur 
0 oy
(4,688 puan) tarafından
Ah be canım, seni istemeyen biri ile durmakla nasıl huzurlu olacaksın ki? Güçlü dur, evet başta zor olabilir ama sonra rahat edersin. Allah yardımcın olsun. ❤️
0 oy
(2,531 puan) tarafından
cnm esraezmeci instgrmda oku ve soru cvp kısmına yaz bakalım ne cozum bulacak kitapları var ilşkileri düzelten ilgilenmeyen adamlar karılarına dönüp hediye alıyoşar tuzlu su ters caps fln kendisi psikolog şns faydası olur bebeginize ve size iyi davranır cok üzüldüm küçük bebege :( 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 301 göst.
5 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,112 göst.
13 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 605 göst.

411,992 soru

12,402,861 cevap

44,494 kullanıcı