0 oy
1,201 göst.
Diğer kategorisinde (2,138 puan) tarafından

image

Kızım anaokuluna başladı. Kışlık kıyafetleri hem küçük geliyor artık hemde çoğu lekeli. Eşime okulda giymesi için kıyafet alacağım dedim kartla al dedi. Civilden alt üst 12 parça kıyafet ve toka aldım 420 TL tuttu. Eşim kızdı bu kadar parayı kıyafete mi verdin diye. Çok mu kızlar. Her güne bir kıyafet giyecek ve çantasına yedek kıyafet koyun dedi öğretmeni. Ne yani lekeli kıyafetlerle mi gitsin kızım okula. Perşembe günü başladık okula gelen çocukların kıyafetleri o kadar özenli ve güzeldi ki. Ama eşim anlamıyor işte. Biz okula yırtık donla giderdik diyor. O senin zamanındaydı dedim bende.

52 Cevaplar

0 oy
(768 puan) tarafından
Biraz fazla sanki parca diye kastettiklerin bi alt ust takim 2 parca mi oluyo eger o sekilde 12 parcaysa fazla ama 12 takimsa gayet guzel
(2,138 puan) tarafından
Altlı üstlü 6 takım canım. Bunları tek tek alsan tanesi 50 TL ye denk geliyor ama. Benim aldıklarım 35 TL ye denk geldi.
(768 puan) tarafından
pazarda falan cok.guzel seyler oluyo ikili takim 30 35.lira ama Allah gule.gule giymeyi nasip etsin üstünde eskisin insallah sen kaliteli almissin canim boşver prenseste begendiyse takma.kafana
(2,138 puan) tarafından
Sağol canım. Bu kışı bunlarla geçirir zaten.
-Reklam-
0 oy
(2,330 puan) tarafından
12 parça kıyafet için gerçekten çok fazla. 
(2,138 puan) tarafından
Canım tanesi 35 TL ye denk geliyor ayrıca 8 taksite böldürdüm. Pazarda bile kıyafetler pahalıyken hiç değilse marka kıyafet aldım uzun ömürlü yani.
0 oy
(1,391 puan) tarafından

Bnce uyguna almissin bizde anaokuluna basladik bugun bnde bir takima 95ira para verdim benim adam da soylendi cok pahali almissin diye ama napiyim hep bu fiyatlar

Yani bn 2 parçaya 95 verdim sen 12 parcayi ucuza bile almissin
(2,138 puan) tarafından
Aldıklarım gerçekten kaliteli bu kışı bunlarla çıkartır kızım. Bencede iyi pişman değilim aldığıma :)
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Eşiniz yakın zaman da hiç alış verise çıkmamış anlaşılan gayet uygun olmuş..herşey ateş pahası.bir daha ki sefere bence o çıksın de görsün nasılmış
0 oy
tarafından
Bana da normal geldi bir takım zaten en iyi 70-80 lira gördüğüm yerlerde 

Yani normal aslında böyle tepki verdiği için bir dahaki sefere eşini yollaman lazım yada alıp bir kaç çocuk mağazası gezmen lazım ki görsün fiyatları 
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Hersey ates pahasi artik benim kizda ana okula basladi dedgigin gibi evde odare eder aramaz ama disarda da olmaz bende maas gunu bekliyorm dolu eksik var alincak 
(2,138 puan) tarafından
Aynen canım evde olsa neysede okulda giyecek. Geçen sene yasaklardan dolayı hep evdeydik diye olan kıyafetlerle idare ettik.
(1,929 puan) tarafından
Aynen bizde oyleyiz bi iki parca disari kiyafetu var da onla da okul olmaz mecburi alacaz yedekli istiyorlar bide daha demin kirtasiye malzemesini aldik bu ay baya zorladi bizi
0 oy
(862 puan) tarafından

Iyi tutmuş bence napsın çocuk özensin mi bende pazara gidemiyorum oğlumla mecburen internetten alıyorum taksit yapıyorum sende öyle yap bir dahakine bak diyorum taksit yaptım senide düşündüm :D

(2,138 puan) tarafından
Bende taksit yaptırdım canım 8 e böldürdüm üstelik.
(862 puan) tarafından
Daha ne işte mis gibi olmuş
0 oy
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Biz geçen yıl aldik.Kizim ve bana kışlık toplam 12 parça lcw'den aldik 500 tl tuttu.Bir kazak 65-70 liraydi.Cok pahali herşey pahalilaşti.
(2,138 puan) tarafından
İç çamaşırıda alacaktım bak onlar pahalı geldi diye almadım. Onlarıda pazardan alırım artık :D
0 oy
(13,179 puan) tarafından
Eşin benim eşimin yerinde olsa kriz geçirir bizimki en fazla hayatım abartma der o da illa alma demez asla. Geçen kış 850 bir kez 600 bir kez yaptım ara ara aldığımızı saymıyorum yazlık 500 500 iki kez yine saymıyorum ara aldıklarımı şimdi kış geldi az kontrollü alayım diyorum kendimce ay ay alalım 300 her ayın limiti dedik 4 ay desen kıl 1200 yine bütçe. O donu yırtıktı diye çocuğunu yırtık gezdirme hakkına sahip değil aksine daha çok özenmek zorunda ben giymedim o giysin demeli 
(2,138 puan) tarafından
Valla canım haklısın. Ben hâlâ uyguna aldığımı düşünüyorum. 12 parça 420 ye böldüğümde bir parçası 35 TL ediyor. Ayrıca 8 taksit yaptırdım. Her hafta birer birer alsam sesini çıkarmazdı. Bir anda 400 TL harcayınca bir anda kızdı.
0 oy
(51,556 puan) tarafından
aslında cok degilde birden 420 yi gorunce yüreğine inmiştir ☺️
(2,138 puan) tarafından
Öyle oldu valla canım :D
0 oy
tarafından
 12 parca ama civilin  mali çok güzel temiz kullanılırsa küçülme kadar kullanilir
tarafından
Ha bide okulda giyeceği için temiz kaliteli olması mantıklı ucuz aldinmida vallahi 3. Haftada ya sokuluyor yada yirtiliyor
(2,138 puan) tarafından
Öyle valla canım. Pazardan al demişler de pazardan da alıyorum yeri geldiğinde inan ki taytların dizi hemen deliniyor. Çocuk bu oyun oynuyor yerlerde sürünüyor.
tarafından
Valla doğru bende öyle yaptım  öyle oldu ama kaliteli alınca rengide kendiside aynı duruyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 250 göst.
26 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 93 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (333 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.
28 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 223 göst.

409,701 soru

12,316,141 cevap

38,833 kullanıcı

Kategoriler

...