Seni öyle iyi anlıyorum ki soz yok bu hasreti annatmaya sadece sabır et kuzum dua et iyileşip gelicek kucağına inşallah gecicek bu günlerin tam 39 gün sanki ölü gibiydim ben hiç kucama alamadan yoğun bakımda alınmıştı günler gecmiyodu odasına hiç giremedim sanki gelmicek onu opemicem yüzünü goremicem kokluyamicam sanmıştım bağıra bağıra ağladım bir tek eşim vardı ailem de annem kalp krizi geçirdiği için gelemedi oy abamami yaniyim evladinami doğurdum bile diyemedim anneme üzülür diye Bilgi almaya giderdik. Bir çok aile ağlayan anneler ben gibi çok zordu ama dua tek ilacı dua bu günlerin sonra saat tam 14 ,44 günlerden Çarşamba tel geldi gelin oglunuzu alin eşimin sesi titredi. Gözlerinden yaşlar geldi hecanla tmm geliyoruz dedi panik oldum ne oldu dedim hadi bakalım Ömer Aras geliyor dedi öyle bir çığlık attım ki sanki Cennet muzdelenmis gibi kosa koşa gittik saatler geçmiyor sanki 2 saat sonra mucizem geldi aldım ilk defa kucağıma sevdim sevdim heman çıkalım dedim eşime sanki yine alırlar diye korktum kaçtık adate hastaneden. Evimize geldik heman bir duş alıp emzirmeye çalıştım. Ve en güzel an geldi o ağlayıp perişan halimden eser yoktu çünkü artık tam bir anneydim. Görüntülü annemi aradik ablalarim hazırladı onu Zuhal sana sürprizi var dediler işte o an annem yavrum napiyon dedi ağrın sızın varmı dedi ben dayanamadım ağladım sevinçten ama eşim annem nasılsın bak burda kalıcı bir misafirimiz var dedi. Kim o dedi annem kamerayı oğluma çevirdik o an bir barış koptu annemden sevinçten kuzumum kuzusu dogdumu dedi hâlbuki 39 gün önce doğmuştu. Sonra ablalarim annatti durumu once kızdı. Bir hafta sonra biz gittik yanlarına ay yine ağladım o günleri yazınca. Üzülme canım inşallah sende benim gibi böyle anacaksin bu günlerini uzun oldu kusura bakma olurmu