0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (2,421 puan) tarafından
Kızlar kızımda böyle bisi yaşamadım 10 haftalık hamileyim ağzımın tadı hep acı ne yesem değişmiyor be bulantı kusma biraz fazla. Ufak çocuğum olduğu için zorlanıyorum yemekte çok yiyemiyorum kilo vermişim hatta. Size herhangi Bi ilaç yazıldı mi rahatlatmak için vs. Kullannan varsa.  Geçirdi mi. 

10 Cevaplar

0 oy
(1,992 puan) tarafından
süt iç canım 
(2,421 puan) tarafından
İçiyorum kuzum
-Reklam-
0 oy
(3,906 puan) tarafından
Doktor prilam dr yazmıştı beni rahatlatmıştı canım
(2,421 puan) tarafından
Ay hadi inşallah kuzum. 3 yaşında da kızım çocukla ilgilenmek zor oluyor
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Evet yazmisti ama isminj unutdum bayada pahaliydi malesef
0 oy
(3,694 puan) tarafından
O acı tat  ne yaparsan yap geçmiyor canım. Bana salatalık fayda ediyordu ama o da en fazla 15 dk falan. Bulantı için de prilam dr öneriyor doktorlar ama bana o da fayda etmiyordu serumla ayakta durdum 22 haftaya kadar. 24+3um yeni yeni azalıyor ama yine gün içinde 4 5 kez kusuyorum..
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Bana prilam dr yazdı ama çok uyuklatıyor o da.. Yatarken içmen gerekiyor.. Bi defada iki hap birden içilecek diyor ama öyle bana çok ağır geldi, bir tane içtim bugün o kadar uyuklatmadı
0 oy
tarafından
Benmdr öyleydi canm ilerleyen zamanlarda geçicek merak etme
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Prilam dr kullanıyordum. Ama doktora yazdırman lazım yoksa pahalı biraz
0 oy
tarafından
Benimde bı oğlum var on hamile iken bı demir tadi gibi tuhaf bir tat vardi dediğin gibi ne yesem gecmezdi. Normaldir
0 oy
(505 puan) tarafından
Aynı beni anlatmıştım şuan 14 haftadayiz aynı şeyleri yaşadım metpamid  mide bulantısı için yazdı biraz rahatlatti ama hala yiyemiyorum midem cok kötüydü haftalarca yeni yeni az bsey yiyorum hele evde tekken canm bsey istemiyor şuan kalabalıkta yiyorum 
0 oy
(3,281 puan) tarafından
Prilam dr birebir mide bulantısına sağlık ocağında öğrendim hamile olduğumu doktorum hemen mide bulantısı hapı  verdi 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 110 göst.
29 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Ilknur1992. (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 183 göst.
10 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Labuba (663 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 115 göst.
8 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Sevmm (2,389 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.