0 oy
238 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (25 puan) tarafından
Kızlar merhabalar kürtaj olalı neredeyse 1.5 ay oldu ve ilk adetimi oldum bugün son günümdu gayet duzenliydi akıntılarım sizce artık gebe kalmalimiyim 2 Dr gittim biri 3 ay bekle.dedi diğeri işte rahmin gayet toparlanmis dedi kalabilirsin dedi ilk çocuğumu kalp durmasıyla kaybettik şimdi korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşarim diye çünkü zor atlattım psikolojik beni etkilemişti.

6 Cevaplar

0 oy
(12,272 puan) tarafından
Beklemek zorundasin 

Ben 3 ay bekledikten sonra 4 ay SONRA gebe kaldım toplamda da 7 ay SONRA 
-Reklam-
0 oy
tarafından
2 ay demisti doktorum bana 2 ay bekledim sonra hemen oldu
tarafından
Cok zorlaniyorum o yuzden pek burayada giremiyorum girsem açlıktan  yazasim gelmiyor
Sen napiyon nasilsin
tarafından
Yaa kıyamam canım gitti  mi bari? Ben de iyiyim çok şükür benim olayları biliyorsundur az çok işte bebeğimi kaybettim işe başladım yeni devamediyo hayat bi şekilde
tarafından
Evet kaybettigini biliyorum:( ise  başladığını  bilmiyordum hayırlı  olsun canim iyi olmus sanada degisiklik olur kafan toparlarsin
15 kilo gitti kaldi 15 kilo canım
tarafından
Ay maşallah çok güzel vermişsin inşallah hedefine ulaşırsın ❤️
tarafından
Insallah canim sagol
0 oy
tarafından
20ay sonra bnde hamile kaldım  ama bnm esim askerî personel di görmüyordum normal  yani geç kalmam 
(25 puan) tarafından
Bilmiyorum çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan ama çok istiyorum çocuk görünce gözlerim doluyor çok istiyorumnasip..
tarafından
Bnde seni n gibiydim canm bnde korkuyordum ama dahaa sağlıklı oluyor düşükten sonra alaha bırak boşver
(25 puan) tarafından
Amin inşallah verici Allah alanda Allah diyorum
tarafından
Sen gene onlem amaçlı aspirin kullan bn kullandım 32 haftaliga kadar
0 oy
(3,281 puan) tarafından
Ben ilk düşüğümden 10 ay sonra hamile kaldım korunmadım hiç ikincide düşük oldu 1 ay sonra tekrar kaldım paşam şimdi 8 aylık rabbim sanada nasip etsin inşallah tez zamanda 
(25 puan) tarafından
Amin Allah bağışlasın Allah uzun ömürler versin inşallah
0 oy
tarafından
Bence 3 ay bekle kuzum benim doktorum da eğer bebek düşünürsen 3 ay sonra gel kontrol edelim ona göre hareket ederiz dedi ben düşünmüyorum 
tarafından
Neden düşünmüyorsunuz acaba bende 8 haftalık bir kürtaj geçirdim 3 ayim bitti 4 aydayim doktor artık düşünebilirsin dedi ama cesaret edemiyorum diyebilirim :(
tarafından
Zaten 21 aylık bi oğlum var canım. Maddi açıdan yetemem mümkün değil şu an
tarafından
Anladım canım rabbim oglunu bağışlasın sana. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaAllah
0 oy
tarafından
Beklemene gerek yok ama kalbi neden durmuş araştırılması gerekir bunun için trombofili paneli testi yani kan pıhtılaşma testi yapılması gerekir o da 15 günden önce çıkmaz.
(25 puan) tarafından
İlk düşüğüm olduğu için Dr 'um 3 kere aynı şekilde kalbi durursa araştırma yapılıyor dedi
tarafından
Yanlış demiş. Genetik laboratuvarına git ben trombofili paneli yaptırmak istiyorum de. Tekrarlayan düşüklerim var en sonuncu da kalp atışı oldu durdu kürtaj oldum de diğerleri sadece kaset testte gördüğünü sonrasinda ağrılı adet kanamalarının olduğunu söyle. Yaparlar yoksa 3 kez daha bunu kaldirabilir misin. Ben bir kez yaşadım halen unutamadim 2 çocuğum olmasına rağmen.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 109 göst.
14 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mehtap42 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
14 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 234 göst.
30 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 226 göst.