0 oy
98 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (312 puan) tarafından
Kızımın burnu akıyor grip mi olacak acaba hava değişiminden mi sizin  2.5 yaşlarında olan çocuklu annelerimiz suzinde öyle birseyiniz var mı sadece burnu akıyor ve sürekli izotonik su ile temizliyorum

3 Cevaplar

0 oy
(5,139 puan) tarafından
Aynen havalardan burnunu sürekli açık tut
(312 puan) tarafından
Acıyorum 10 dk aşık kalıyor geri tıkanıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından

Burnu akıyosa izotonik su gerekmezki sadece burun tıkanıklığı için kullan onu benim çocuklarda perişan hep hasta oldular grip burunları akıyo hep silsem de akıyo biraz geçdi gibi sanırsam yaygın grip 

(312 puan) tarafından
A ferin de veriyorum nane limon yaptım içmedi kaç günde geçti sizinki akıyor burnu arkasına tıkanıyor açıyoruz geri kendi başına akıyor geri tıkanıyor
tarafından
10 gün oldu halen devam ediyo hastalıkları
(312 puan) tarafından
Hmm insllah çabuk geçer sizin cocuklarinizda benim de çocuğum da çabuk atlatirlar insllah
0 oy
(1,836 puan) tarafından
Havalar yine bozuldu. Canım sen nane limon ver bol bol gribe birebir benimki icmiyor
(312 puan) tarafından
Benim kızımda içmiyor bende içiyorum yaninda kendine yapınca babasına da veriyorum kendi içsin diye bak biz içiyoruz sen hasta olacaksın icmezsen diyorum gene de içmiyor sen benim bebigimsin bebekler biboronla içer bunu diyorum gene de içmiyor bir türlü iciremedim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 108 göst.
8 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 245 göst.
0 oy
3 cevap 103 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.

406,074 soru

12,173,880 cevap

36,647 kullanıcı

...