0 oy
106 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
S.a kızlar 2aylik bebeğim var hamilelikte 10kilo aldım (100)ve doğumdan sonra 1ayda 12kilo verdim(88) suna 1ayda tekrar iki kilo almışım yani şuan 91 kilo olmuşum diyet yapan varmı hamileyken neler yapıyorsunuz fikir verin bana elma sirkesi diyeti yapsam sütüm de sıkıntı olurmu ki

4 Cevaplar

0 oy
(2,049 puan) tarafından
Bol bol su icmeni öneririm
tarafından
Onu içiyom ama gebelikte şeker vardı Allaha şükür şimdi kalamdı ama yinede etkisi sürüyor sanırsam çok çabuk acıkıyorum ve çok yiyorum:(
(2,049 puan) tarafından
Ekmek makarna pilav gibi şeyleri yememeye dikkat et evde spor yapabilirsin
tarafından
Tmm tsk
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet sütünde sıkıntı olabilir yediğin şeylere dikkat etmen lazım böyle bişey diyeti yapmak yerine yemekten kısmanı öneririm
tarafından
Hımm tamam teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ben 53 kiloyla hamile kaldım hamilelikte 20 kilo aldım dogumda sadece 5 kilosunu verdim sonrasından tekrar aldım 74 kolaya kadar gittim bktim olmuyor boğazdan kestim her sofraya oturusumda doymadan kalktim  sabah kahvaltida doymadan kalktim öğlen çok acikiyodum bı iki lokma tek yerdim akşama yine doymadan kalkardim sofradan yani günden güne zayıfladım gören ne kullanıyorsun diyordu ve şuan 56 kiloyum 
tarafından
Cocuk okadar ağlayan bi cocuk ki ne yediğimi bilemiyorum ne doyduğumu ne doğmadığı mi çok ac kalamıyorum şeker geçmişim var elim ayağım titriyor ozman daha çok yiyorum :(
tarafından
Zamanla doğum siskinligide iner şimdi emzirdiginz için uzun süre aç kalamazsinz zaten..
tarafından
Inşallah
0 oy
tarafından
Bu arada emzirmiyorim siz emziyorsunz süt olması için sizin yemeniz lazım.cunku bebeginz daha çok küçük anne sütüne ihtiyacı var
tarafından
Evet emdiriyordum evet oda var

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 112 göst.
24 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde 3prensannesi (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
1 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 175766 (322 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 56 göst.
12 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 175766 (322 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 91 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Bakiderya (1,203 puan) tarafından soruldu

407,789 soru

12,241,851 cevap

37,020 kullanıcı

...