0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (25,224 puan) tarafından
Çok yakın arkadaşım bizim aracılıgımız ile biriyle tanıştı daha yeniler ama herşey güzel gidiyo şükür. 30 eylül çocugun dogum günüymüş şimdiden ne alsa diye düşünüyoruz bişey bulamadık biz. Klasik parfüm saat kıyafeti gibi şeyler istemiyo. Değişik ve etkileyici hediye fikirleri alalım:) 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sürpriz Parti hazırlayayım bence onun hiçbir şeyden haberi olmadan
(25,224 puan) tarafından
Kız parti yapacak kadar tanımıyoeuz6daha cocugu :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çöpçatan selo 
(25,224 puan) tarafından
Hahaha hayır işi bunlar
0 oy
tarafından
Canlı çiçek alsın bence güzele ebir not düşsün şöyle manalı manalı ")) 
tarafından
Alınır bebeğim neden alınmasın kaktüs alabilir mesela ya da kobra çiçeği falan daha olmadı guzeĺ bir teraryum yaptırabilir diye düşündüm
(25,224 puan) tarafından
Hmm bilemedim canım hiç erkege çiçek alan görmedim valla:)
tarafından
Kapitalist sistemin atin kuntin dayatması işte "D çiçeği sadece erkek kadına alır  diye gösteriyorlar ama bence kadında erkeğe çiçek alabilir ")
(25,224 puan) tarafından
Erkeğin kadına alması anlam olarak daha çok yakışıyo bence:)
tarafından
Resmini karikaturlestirip kupaya bastırın oda olabilir ")
0 oy
tarafından
Tesbih yaptırsın la kutusunda güzel Bi yazı yazdırın instada çok sayfa var 
(25,224 puan) tarafından
Kanka tesbih seviyo mu daha onu bilmiyoz ahaha:D
tarafından
Sevsin sevmesin sanki başka bişey alsan sevdiğini bilecen
(25,224 puan) tarafından
1 ayımız var daha:D
0 oy
tarafından
Kol düģmesi  olabilir cnm
(25,224 puan) tarafından
Olabilir canım ama daha çok zevkini bilmiyo 1 ay var önünde zevki uyarsa aklımda olsun
0 oy
(122,397 puan) tarafından

ulan gene kimin copunu cattin :D yemege gotursun orayi onceden ayarlasin milletin icinde isimli dogum gunu sarkisi ve hoop pasta gelsin sjsjsjs ben bu yaz yaptim benimki cok sasirmisti

tarafından
Lan daha yeni tanışmışlar çok fazla olur bunlar
(25,224 puan) tarafından
Hahaha en yakın arkadaşımın kız ikiside ciddi düşünüyo yaşları da geldi çokts begenmişler birbirlerini inşallah güzel olcak :D
(122,397 puan) tarafından
hadi hayirlisi kiz valla 3 cifit evlendiren cennetlik derler seloo siftah senden
(25,224 puan) tarafından
Hahaha inşallah :D
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Çorap alsın hayatınd akimse ona çorap almamıştır buda sevgilsinin onu düşündüğünü ifade eder hazır kışda geliyor 
(25,224 puan) tarafından
Şaka heralde:D
(5,332 puan) tarafından
Yok kız çok ciddiyim ben eşime aldım oda ilk defa benden başka biri bana çorap aldı dedi çokta mutlu oldu
tarafından
Panduf alsın hatta ayıcıklı felan olsun :-):-)
(25,224 puan) tarafından
Hahaha yok kız biz daha büyük düşünüyoz biraz :D
(5,332 puan) tarafından
Ozaman çeyrek takın valla bu zamanda kimse kimseye takmıyor  şaka şaka  inşallah gönlünüze göre bir hediye buluraunuz canm
0 oy
(11,414 puan) tarafından
İçlik diyesim geldi =D cno kablıuz kulak içi kulaklıkta olabilir, tesbih te. Yanlız tebihten anlayan biriyse o konu sıkıntı ucuza kacmamak lazım. Yada bir ceyrek taksın yakasına=D al sana enteresan bir hediye
(25,224 puan) tarafından
Puhahahah :D kız allah seni. Bak kulaklık iyi fikirmiş ama varmı bilmiyorum onu öğrensin bi Bluetooth kulaklıgı olabilir arabası da var cocugun kullanır:D
(11,414 puan) tarafından
Vallaha kime aldıysam bu tur hediyeler hep cok sevindiler=D şimcik kardesime saat alcam akıllı olanlarından
(25,224 puan) tarafından
Saat düşündük bizde ama varmış kolunda:D
0 oy
(1,802 puan) tarafından
Kız bilemedim ki kitlyafet saat parfüm falan olmaz erkeklerin normalde en çok kullandıkları bunlar
(25,224 puan) tarafından
Hani böyle manevi anlamı büyük bişey olsun dedk
0 oy
(1,315 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Erkekler arabasını eşinden sevgilisinden daha çok önem verirler eğer arabasi varsa arabasına güzel aksesuar alsin derim :)

(25,224 puan) tarafından
Evet canım var mercedesi ne alabilir peki
(1,315 puan) tarafından
Zevkini bilmiyorum ama takımına duskun biri ise şu tarz seyler yapıla bilir yada ismini yazdirttabilir
(25,224 puan) tarafından
Yok öyle takımla falan işi olan biri değil canım ay bilemedim ki ben bi bakayım araba süslerine
(1,315 puan) tarafından
Bak.derim ismini yazirttada bilir bu tarz seyler hepsi burada yada çiçek sepetinde de var çeşitler
(25,224 puan) tarafından
Tamam bakalım bi canım çok sağol
0 oy
(448 puan) tarafından
Eger sigara kullanıyorsa boyle cok guzel çakmakliklar falan var bence düşünsün derim :)
(25,224 puan) tarafından
Yok canım kullanmıyo:)
(448 puan) tarafından
Ayyy yoksa çok güzel olurdu yada mesela bileklik kullanıyorsa altin kaplama isimli kunyeler oluyor abime sevgilisi almisti hic kolundan çıkarmazdi:))
(25,224 puan) tarafından
Kullanıp kullanmadıgını oek bilmiyo şuan yeni tanıştılarda:)
(448 puan) tarafından
çok bilemedim ama bence o zaman içinden geleni alsin bide pasta kesse yeter çünkü yeni tanismislar ya o yuzden :)
(25,224 puan) tarafından
Olmadı öyle olcal:)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 503 göst.
0 oy
6 cevap 158 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 106 göst.
10 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Busra1416 (207 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 350 göst.
1 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,674 soru

12,094,054 cevap

36,389 kullanıcı

...