0 oy
354 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1 puan) tarafından
2 aylık olduk. Fakat eşimle artık hiç ilgilenemez oldum. O da sanki biraz uzaklaştı bana karşı. Cinsel anlamda. Ben de zaten çocukla ilgilenmekten başımı kaldıramıyorum. Ama bebeğim uyuyunca da yine uzakta. Acaba sizlerde durum nasıl? 

4 Cevaplar

0 oy
(4,723 puan) tarafından
Kocanın huyunu bilmediğim için bir şey diyemem. Sende yorgun düşüyorsun dinlen diye düşünüyordur belki...
(1 puan) tarafından
Ben de öyle düşünüyorum da. Yine de üzgünüm bu duruma. 2 ay oldu. Sadece 2 kez yakınlaştı. Sonrası yok
(17 puan) tarafından
Zaten 40 in yeni çıkmış 1.5 ay istesede yakinlasamaz belkide oda korkuyordur senin sağlığını düşünüyordur diğer davranışlarında sıkıntı yoksa dert etme bence
-Reklam-
0 oy
tarafından

Senin tel çocuk benim ise 3 valla karı koca ilişkimiz kalmadı gibi bişey kız bi görsen tam uyutuyorum yatağa koyuyorum biz uyumaya başlayınca yataklarından ikiside gelip yanımıza yatıyo en ufak olan da yok öyle bi huy Allah dan sabaha kadar tepiş dövüş yatıyoz bazende eşim kalkıyo gidiyo yanımdan rahat uyusunlar diye 

(1 puan) tarafından
Bende 1 tane var sadece. Ama o da uyutmuyor ne gündüz ne gece. Kocamla sıra arkadaşı gibi olduk
tarafından
Sıra arkadaşı :=)))
(1 puan) tarafından
:-)))
0 oy
(802 puan) tarafından
Valla cnm tanıdığım bir çift var çocuklarını karikoca büyütüyorlar uykusuyla mamasıyla erkekte ilgileniyor.Esi kocasını hiç boş bırakmıyor. haliyle iletiism kopmuyor.Halen öyle devam ediyorlar.
(1,690 puan) tarafından
Aynen öyle katılıyorum Afrasiyap. Benim kızımda gece uyandığım (emzirmek dışında) sayılıdır. Ağlarsa ya da uyanırsa eşime veriyodum o uyutuyodu geceleri. Çünkü ben hep kızımı onun kucağına alıştırdım :D gece de babası uyumuyo senin kokunu istiyo diyodum. Gerçekten de babasında geri uyuyodu. Akşamları eve geldiğinde de ona baktırıyodum işlerimi yapıyodum. Ama karşındaki insana göre de değişir tabii ki. Bir dersin iki dersin baktın yapmıyo o zaman napcaksın mecbur sen yapıyosun
(1 puan) tarafından
Aynen durum böyle. Bu konuda yardımcı olmuyor. Ne kadar desem de anlatamıyorum. Ev işimi yapamıyorum yemeğimi yiyemiyorum. Ne yapcam böyle bilemiyorum
tarafından
Biraz ağla sitem et acındır kendini ki hepimizin acınacak halleri vardır o hallerini gözüne sok yorgunluktan göğsümde süt kalmıyor de seni düşünmüyorsa bile çocuğunu düşünür yardımcı olur sana
(1 puan) tarafından
Dinleyecem seni bacım :)))
(802 puan) tarafından
Melike hanıma katılıyorum, bebek babanin kokusunu alırsa daha bırakmaz.Hep derim evlilik bir mücadeledir diye zaman zaman mücadele etmek durumunda kalıyoruz pes edersen ilerde çocukla ilgili çok kavga edersiniz hem sorumluluk almazlar hem başına bişi gelse Allah etmesin sen yaptın sen ettinler havada uçar.Bebek daha fazla büyümeden sana alismadan önlemini almalısın azdan azdan baslamalisin
0 oy
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benim eşimde bebek ağlayınca hop gelip bana veriyor.Azıcık tut desek işe gidecez diyorlar gerçi bnmki şu sira bakti ben çok yoruluyorum bazen 15-20 dakika da olsa tutuyor sagolsun.Ben yemek yiyene kadar falan napacaz bi süre boyle idare edicez mutluluk yakın :) sen şükret senin kocan gecelere kadar disarlarda dolasmiyor .. .

(1 puan) tarafından
Yok gece çıkmıyor da eve gelince de çok zaman geçirmiyoruz yemek yiyip yatıyor çoğunlukla

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 530 göst.
7 Ocak 2020 Diğer kategorisinde poyrqzin annesi (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 754 göst.

Kategoriler

1,494,325 soru

24,413,412 cevap

351,115 kullanıcı

...