Kızlar merhaba çok uzatmadan yazıcam inşallah..
Ben 5 seneye yakın süredir evliyim eşim ile görücü usulü ama birbirimizi tanıyıp anlaşarak evlendik annesi beni çok beğenerek istedi etti neyse evlilik öncesi eşim aile apartmanın oturmayı tercih etmeyip kredi ile ev aldı borcumuzun çoğu bitti eşimin işi ağır gece gündüz çalıştı etti halada az çok borcumuz var.. Eşim çok iyi niyetli bir insan bekarlığındada hep çalışıp ailesine sahip çıkmış eşimin birde abisi var kaynanamın bir tanesi afedersiniz ağzınada etse herşeyi o onlar aile apartmanı da oturuyorlar kaynım kendi işi yapıyor sürekli batıyor bir kazanıyor kaynanam da her zaman onun destekçisi ama bize biraz destek olsa laf eder hemen.. Aile apartmanımda eşime daire düşüyor ama kaynım hayatta verdirmez eşime çok zorba ve kıskanç zaten şuan ne elimde nede kaynımla konuşmuyoruz.. Kaynanam kaynjmj çok sevdiği için eltimede düşkün eltim 14 yıllık gelinleri onun çocuklarınıda çok sever kendisi biz bir gitsek çocuğuna otur ses yapma VS der bende hep yüzüm asık giderim görümcem de öyle eltim düşkün benim herşeyimi yanlış anlar ama o bişey yapsa hiç bişey demez oda annesine sürekli ya sorum şu kaynanamı eşimin ailesini gerçekten çözemiyorum kadının suratı asık ama çevredekiler normalde onun suratı öyle sana değil diyorlar ama sinir oluyorum bariz belli ayrım yapıyor sanki gidip bişey yapıyoruz evine zaten hiç gitmem normalde suratı asık olduğu için eşim ayrımcılığın farkında ben üzülünce kendini üzme herşeyin farkındayım biz kendimize bakalım diyor ama zoruma gidiyor çevremde kimsem yok üniversite okuyorum açıktan son senem bir de oğlum var evdeyim bir ay kadar ailemin yanına gitmiştim yeni geldim kaynanam eltim küsmüştü barışmışlar galiba arkamdan çok konuştuklarına da eminim ben ne yapıyorum bilmiyorum bu insanlara sizce ne yapmalıyım kızlar bana akıl verin ya