0 oy
630 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,084 puan) tarafından
Ben oğluma tek başıma 9 sene baktim ama oğlum yaşı büyüdükçe babaci oldu en son yaptıklarıda cabasi evimde hiç huzur birakmadi ver beni babama ben babamı seviyorum sizi sevmiyor sizinle yaşamak istemiyorum dedi dünde babasiyla aradi velayetimi ver babama onunla yaşamak istiyorum dedi sonuç olarak 13 yaşına gelmiş bi erkek çocuğu üzüldüm ama kararına saygı duymaktan başka bisey yok 

14 Cevaplar

+2 oy
(14,164 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Benzeri bizimde başımıza geldi. Annem bize baktı büyüttü kardeşim sürekli anneme karşı gelmeye başlamıştı bağırış cagiris kavgalar çıkıyordu evde. Seni sevmiyorum babamı seviyorum onunla yaşayacağım deyip duruyordu. Küçükte değil 17 yaşlarındaydı. Annem en son yeter dedi babama yolladı. 2 senedir babamla yaşıyor annemle bu yaz baristilar haftanın 5 günü annemde kalmaya başladı oraya gitmek istemiyorum diyor evde babamın eşi de var. Orda mutlu olmadığını huzuru rahatı olmadığını söylüyor bekliyor ki annem gel tekrar desin diye ama annem iyice burnu sürtsün istediği için birşey demiyor. Yani demem o ki bırak gitsin hiç bir şey olmaz oda 2 3 sene sonra anne sende kalacağım demeye başlar bırak gerçekleri görsün kendisi yaşı hiçte küçük degil sana da yazık değil mi bir başına evlat büyütmek çok zor iyi biliyorum. Bırak biraz da o muhteşem babası baksın
-Reklam-
+1 oy
(780 puan) tarafından
Velayeti verme gitsin çocuk babasıyla yaşasın emin ol bi süre sonra geri kendi gelecek 
0 oy
tarafından
13 yaş kucuk degıl sana dusman olmasından ıse kararlarını yaşasın sonuclarına katlansın bırak bakalım emınım sana gelecek
(3,084 puan) tarafından
Aynen canım çok diklesti kesinlikle bizi istemiyor tek çarem velayeti vermek olacakti
tarafından
dınlemezler canım kardesımde aynı yasta bı asabı sorma nasılsın demeye gelmıyor nerdeyse
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Babası bekar mi,tek mi yaşıyor,oğlun da yaş itibariyle daha serbest olmak istiyor muhtemelen, yaşının verdiği düşünce bence bu 
(3,084 puan) tarafından
Babasi evli canim orda babayla herweyi yapabiliyor
(3,143 puan) tarafından
İşte daha rahatım düşüncesini yaşıyor, hayırlısı olur inşallah
0 oy
(346 puan) tarafından
sen evli misin
(3,084 puan) tarafından
Evet canım 3 tane daha evladım var rabbim bağışlasın
(346 puan) tarafından
küçük olsaydı verme derdim   ama aklı başında babayı istediğine göre bırak sana düşman olmasın birazda onda kalsın
(3,084 puan) tarafından
Hic bugüne kadar vermedim canim hep kendim baktım ama artık dayanilmiyor davranışlarına evde 2 ufak bebek var onlara kötü örnek oluyor
(346 puan) tarafından
çoçuk psikolojisi zarar bile verebilir bence bi denesin
0 oy
(714 puan) tarafından
Daha küçük sanırım daha bir şey anlamıyor birşeylere heves ediyor babasının yanında serbestse ona gider ama büyüdükçe anlıyor insan valla eminim oda anlıycak şimdi dünyaya heves ediyor bu dönemdeki çocuklar ne bilsin kararına saygı duyup ver zorlarsa. Daha çok uzaklaşır bence 
(3,084 puan) tarafından
Iyice kötü davranmaya başladı bana onu babasindan uzaklastirmisim gibi davraniyor
(714 puan) tarafından
Allah büyük kuzum sabret dua et
0 oy
(279 puan) tarafından
13 yaş karar verebileceği bir yaş evladından uzak olsanda onu sık sık gör 
0 oy
(31 puan) tarafından
Bence sessiz kal emin ol sana doncek elin karisi iyi davranmaz barindrmaz yine sana gelir döner...Benim oglan 8 yaşında babasından çok çekti ondan nefret ediyo
0 oy
(73 puan) tarafından
Bence oglunuzla konuşup bir süre babasiyla yaşamasını teklif edin babaya da danışarak tabi velayeti vermektense böyle yapilabilir. O süre zarfında da çocuğunuzla iletişimi kesmeyin. Eğer o süre sonunda hala babam diyorsa verebilirsiniz. Yalnız ben 13 yaşında kendi kararlarını verebileceğini asla düşünmüyorum. Muhtemelen ergenlik dönemi de başlıyor yavaş yavaş. Şu an doğru kararlar veremez gibi geliyor. Babayla da görüşün bir süre onunla kalsın. Sonra isterse verirsiniz ama istemezse velayeti vermemiş olursunuz. Neticede o da sizin çocuğunuz.
(3,084 puan) tarafından
Ağzına saglik
0 oy
(14,742 puan) tarafından
Bence velayet verme bırak yaşasın orada bakalım kolay mı evde anne demegi ladin olduğunda ne uapacak 
0 oy
tarafından
Hiç üstüne düşme canım benim tam ergenlik dönemi fena doldurmuşlardır şimdi oğlunu bırak kalsın babasında illede velayeti i de ver derse onıçuda ver bir kaç seneye pişman olur gerçekleri görür o 
0 oy
(737 puan) tarafından
Ergenlik çağı dik başlı olurlar bu yaşlarda gitmek istiyor sa  gönder babaya gider anayı özler anaya gelir babayı özler iyice büyüyünceye kadar aranızda onu idare edin şimdi bide babası paşam veliyahtım diye seviyor pışpışlıyor ise oda ağır basıyor dur ona bir anne kadar babada olsa iyi. Bakamaz bir çocuğa geri tıpış tıpış gelir yanına üzülme
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Niye veriyorsun velayet i gitsin kalsın verme
(3,084 puan) tarafından
Velayet olunca nafaka ödüyor çocuk oradayken vermeyecek
(2,321 puan) tarafından
Haaaaa şimdi derdi anlaşıldı
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Annem hep derdide ben inanmazdım derki erkek çocuğunun bakımı daha zordur kıza laf laf eder oturtursun yanına ama erkeğe her büyüdükçe söz geciremezsin derdi 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 214 göst.
5 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Yagmurkokusuuu.1 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 234 göst.
1 Mayıs 2024 Moda kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,084 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 151 göst.
24 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,449 soru

12,385,654 cevap

43,510 kullanıcı

Kategoriler

...