Şöyle soyliyim annemin kardeşi yani teyzem bizim yedimiz içtimiz ayrı gitmezdi evimizde yakın olunca gorusmedimiz gün yoktu düğune duaya yemeğe okul alışverişine hep bir giderdik biz Tarhana sos konserve yapilcak olsun hep teyzem gille kuzenim le yapardık sonra teyzemin kocasi enistem babasını kaybetti sonra geçen yaz kanserden teyzemi kaybettik anne yarım gitti geçen perşembe de eniştem bu sefer annesini kaybetti erkek kuzenim oğlu yani evlendi yuvasını kurdu biraz uzakta ayda yılda geliyor şimdi çok sevdim kız kuzenim atandı Mardin Kızıltepe istiklal okuluna anasınıfi öğretmeni olarak Çarşamba gitcekler ve içim buruk olcak orda zorunlu görev yapacak kaç yıl orda durcak eniştem kızının yanında gitcek alışana kadar durcam dedi ama beni bağlayan bişi yok burda ana baba eş bende Belkı orda kalırım emekliyim ama çalışirim gene işe girerim gelmem dedi ben ağlıyorum annemin de tek kiz kardeşi sırdaşı öldü gitti şimdi eniştemler gidiyor bir kapımız vardı köyde gidip geldimiz dağıldılar artık eşime yarın akşam iş çıkışı götür vedalasim dedim goturim demedi gitmeyiz dedi eniştem annesi öldü eşim gitti cenazeye katıldı apar topar ben daha başsaglina gidemedim günlerdir ağlıyorum