0 oy
769 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,570 puan) tarafından

Kızlar günaydınnn.

İki gün önce kaynanamlar aşure yaptı ben o gün gidemedim. Bir yandan ertesi günü yemeyi planladım aslında :))) çünkü ben ve ailem hiç öyle olunca yemek gibi yemiyoruz :)) aşure dinlenince dolabada koyup öyle yeriz :)) eşim ve ailesi pişince yer ben dolaptan yiyince bu sene artık 3. Senemiz bitti ama tuhaf bakıyorlar :))) hatta eşim öyle mi yiyorsunuz siz diye gene soruyor :)) siz nasıl yersiniz :) ?

43 Cevaplar

0 oy
(2,321 puan) tarafından
İki türlü de yerim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben yemeklerı bıle sıcak yıyemem oyle alıstıgımdan sanırım agzım cok hassas ılık olcak oda ısısında nerdeyse :D kaldı kı asure gibi bır tatlı tabıkı soguk dolaptan alcan soyle buz gıbı ohh göm gıtısn :D

0 oy
(9,101 puan) tarafından
Benim de kaynanamlar sıcak yiyor. Ertesi güne kalsa ısıtıp öyle yiyorlar. Ben soğuk seviyorum. Çok seviyorum :) ama emziriyorum gaz yapar diye bu sene çok yiyemedim. 
0 oy
(279 puan) tarafından
Ben soğuk seviyorum 
0 oy
tarafından
Tabikide sıcak sıcakk bak çekti cnm çok severim aşureyi
0 oy
(2,336 puan) tarafından

Asla soğuk aşure yiyemem dolaba konduysa isitir öyle yerim eşim soğuk yiyor ben onu hayretle izliyorum o da beni :)

0 oy
(139,261 puan) tarafından
bilmem ben sevmem
0 oy
tarafından
Aşure olsun yeter sıcak soğuk fark etmez :) 
0 oy
tarafından

Ben iki türlude sewym cnm :))

0 oy
(3,270 puan) tarafından

Çok sıcak yiyemem ılık yerim ama dolaptanda yiyemem oda ısısında beklerse yerim :)

0 oy
tarafından
Ben soğuk yemeyi çok seviyorum cnm☺️
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Kim nasıl severse öyle yer beni böyle yeme dicek hali yok ya sonuçta zevk meselesi neresi tuhaf ki:))
0 oy
(1,120 puan) tarafından

Buz gibi yeriz eşinin tarafı garip biraz :D

0 oy
(2,265 puan) tarafından
Şahsen ben sıcak yerim sonra ılık yerim sonra soğuk yerim sonra cok soguk yerim.. aşureyi her kosulda her sekilde yerim :)
0 oy
(2,136 puan) tarafından

Sıcak mı yenir soğuk mu bilmem ama ben sıcak seviyorum:)

0 oy
(2,182 puan) tarafından
Iki turlude yerim asure olsun yetrr :)
0 oy
(8,121 puan) tarafından

Sıcak soğuk fark etmez yeter ki aşure olsun :)

0 oy
(496 puan) tarafından
Çok sevmiyorum ya 
0 oy
tarafından
Sıcak daha çok seviyorum. Soğukta yenir tercih meselesi
0 oy
tarafından
Valla asure olsunda sıcak soğuk her türlü yerim. Geçen komsum getirdi sicak sicak yedim dayanamadim soğumasını bekleyemezdim :)

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 210 göst.
30 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 171 göst.
1 Mart 2025 Diğer kategorisinde Manolyam (3,225 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 243 göst.
+1 oy
6 cevap 182 göst.

Kategoriler

1,435,590 soru

23,609,701 cevap

306,319 kullanıcı

...