0 oy
303 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından

Kizlar cinsiyet kilo ve boyunu soylermisiniz smdiden tsk ederm 

image

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Doktorun söylemesi gereken şeyleri biz nasıl bilelim ya 
(4 puan) tarafından
Heyecandan sormayi unuttm illaki bilen vardr dye paylasmak istedm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nerden bilelim kuzu biz shshhssh ❤️ doktora sorman lazimdi.
(4 puan) tarafından
Heyecandan sormayi unuttm bilsem ah sormam zaten
tarafından
Biz bilemeyiz boyunu , kilosunu canim benim.Nerden bilebiliriz ki?
0 oy
tarafından
Cinsiyet tahminini anladımda kuzum kilo ve boy tahmini nasıl yapıcaz :)))
(4 puan) tarafından
Tahmin degl kagtta bseyler yaziyo yaaa onlari sordum
0 oy
tarafından
Bekle gözlüklerimi alıp geliyorum cnm 
tarafından
Allah iyiliğini versin kız biz nerden bilelim bacım doktorun söylemedi mi hade cinsiyeti geçtik boy kilo ne biz ne bilelim
(4 puan) tarafından
Yaaa kagtta yaziyo diye biliyorm bnde anlamiyorm onu demek istedim aslinda :-)
tarafından
Bacım senin ilk çocuğun mu
(4 puan) tarafından
Ewt de herkes paylasiyo neden bn paylasinca tepki aldm anlamiyorm bi sey istedm sylemek yerine herkes tepki verdi genede sagolun :-(
tarafından
Sağlıkla gelsin cnm ben tepki vermedim sadece boy kilo falan yazmışsın bana tuhaf geldi kusura bakma kirdiysam
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Bu kadarına da pes skbdkxkxmxm
(4 puan) tarafından
Pes olan ne pardon
(2,458 puan) tarafından
Ekstra bi ultrason kağıdın yoksa bu kağıtta kilosu boyu yazmaz. Yazmadan da kilosunu boyunu bilemeyiz
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Kaç haftalık doktor cinsiyet demedi mi
(2,321 puan) tarafından
Kız gibi geldi bana
(4 puan) tarafından
12 haftalik sylemedi
(2,321 puan) tarafından
Daha erken o yüzden dememstr
0 oy
(28 puan) tarafından
Anlamadığım niye her kes böyle tepkili yorum yapmış  bilmiosan yorumda yapma yani kız heveslenmis burda yemin ederim hepinizde zamaninda paylaştiniz ben dahil bu kadar kırıcı olmayın tahmin demiş sonuçta bu kadar kırıcı olmayın bence  

Canım seninde rabbim gönlüne göre versin inşallah canım
(4 puan) tarafından
Sagolasn cnm allah razi olsn herkes paylasiyo gordum bnde paylasaym dedm ilk gebelik olunca
(28 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum canım   benim 4 cu olmasına rağmen bnde paylastim  iyi yorumda çok çok çok kotu yorumlarda aldım burda eleştirenler yemin edrim bir çok USG kağıdına yorum yptkrini gördüm
(2,458 puan) tarafından
Ben paylaşmadım?
(4 puan) tarafından
Allah herkesin kalbine gore versn bn 4 sene sonra buldm mucizemi haliyle heyecan olunca burdaki kotu kalpli insanlari hesaba katamiyorm
(28 puan) tarafından
Canım  sana demedim
0 oy
tarafından
Kuzum hiç anlamam ama sanırım 11.7 cm,çünkü yukarıda öyle yazıyor kılo ile ilgili bisey bulamadım çok karışık kix,cinsiyeti de 2 hafta sonra net şekilde öğrenirsin bebeğim❤ama içime dogan erkek sanki ya☺☺
(4 puan) tarafından
Cok tsk ederm bazi insanlar cok kaba ve kirici siz ve sizin gbi arkadaslar allah razi olsn onlardan
tarafından
Sen hamilesin içinde bir can taşıyorsun canim,ne olursa olsun kimsenin seni kırmaya hakkı yok  ve ne olursa olsun sende hiç bir şeye üzülme çünkü bebeğin senin yediklerindrn beslendiği gibi senin duygularından da besleniyor,o yüzden her zaman pozitif ol mutlu ol kim ne derse desin takma,Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canim benim☺☺☺❤❤❤
(4 puan) tarafından
Çok sagol gzel dusunceli arkadaslarim olduktan snra uzulmeyi unutuyorm ins sende hamileysen sende saglikla alirsn doktor aksi bsey demedi ama bn heyecandan unuttm sormayi onunda acelesi vardi oyle iste
tarafından
Yok kuzum ben değilim hamileydim boş gebelik oldu,su an tekrar düşünüyorum ama❤Rabbım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah❤❤
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Aaa Konya. Kız hangi doktor ve iyi mi
(127 puan) tarafından
Muayene ücreti ne kadar
(4 puan) tarafından
190 lira cnm
(127 puan) tarafından
Hım bende şehir hastanesine gidiyorum
(4 puan) tarafından
Sen hangi doktora gidiyorsn
(127 puan) tarafından
Halime Göktepe
0 oy
(391 puan) tarafından

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Heyecan olunca insan sormayı unutuyor seni anlıyorum :) Yolunda gitmeyen birşeyler olsaydı muhakkak doktorun söylerdi. 
Cinsiyet net olarak 16.haftadan sonra belli olur. Çünkü kız ise hemen ortaya çıkıyor ama erkek ise testisleri böbreklerden geç indiği için belli olmayabilir. 

Rabbim gönlünde yatanı sağlıklı sıhhatli versin. 

Sanırım Konya'dasın. Meram Akademi yazıyor bende akademi hastanesine gitmiştim  ama muhacir pazarının oradaki :)
He bu arada hastaneyi arayabilirsin doktorlar kayıt alıyor çünkü ben unuttuğum da arardım, heyecandan sormayı unuttum hocam neydi derdim :)

(391 puan) tarafından
Hastaneyi ara sana bilgi verirler için rahat eder :) sen bakma bu linç tayfasına:)
(4 puan) tarafından
Oyle yapcam artk sevincimi kursagmda biraktilar sahsen sizler iiki varsınız herkes kalbinin ekmegini yer dye bi soz var dogruymus
(391 puan) tarafından
Boşver onları, evlat senin evladın asla sevincini kursak da bırakma, yoksay onları değmez canım:) sen taze annesin elbette olur, sev karnındaki evladını bu stresin yansımasın çünkü en çok o bebiş üzülür, "anne neden üzülüyorsun ben çok iyiyim bakma sen onlara" der evlat bu:) :)❤
(4 puan) tarafından
Ayyy cok tsk ederm sana cok gzel motive ediyorsn iiki geldin cok gzel kalbin var ♥️
(391 puan) tarafından
İşte oda senin yansıman canım:) kim ne derse desin o evlat senin hep sev ki mutlu ve en önemli sağlıklı bebek olsun :) iyi ki benim annem çok mutlu desin, anne üzüldüğünde bebek benim yüzümden üzülüyor dermiş, sen mutlu ol ki sağlıklı evladın olsun:)
0 oy
tarafından
yazılar net değil sanki yukarda 11cm yazıyor 

kac haftaliksn

tam bakılması gereken yer yarim çıkmış malesef 
(4 puan) tarafından
12 haftalik cnm 11.7 cm yazıyo
0 oy
(141 puan) tarafından
valla insan heyecandan adini bile unutabiliyo merak etme canm iyidir boy kilo ztn cm bile degk mm gr dır daha  su haftalardan sonra beslenmene dikkat et bebek icin vitaminli seyler ye bidahaki gidisinde not al sormayi unutma diye bnmde unutyugum oluyodu kizimda  bnce sninki de kiza benziyo saglikli hayrli olsnlarda cinsyetini ogernince yaz bizede ❣
(4 puan) tarafından
Cok tsk ederm ♥️
0 oy
tarafından

Bir dahaki kontrol gününü de söyleyelim başlamışken ilaçları da yazalım :D

(4 puan) tarafından
Size bsey derdimde neyse illaki sizjnde bi sorunuzu gorecem bnde dalga geçilecek durum yok hanfendi
tarafından
Espri yaptım sadece

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 137 göst.
0 oy
2 cevap 79 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 160 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy