0 oy
370 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (530 puan) tarafından
Kızlar şimdi eşimle ayrılıyoruz biz eşyaları ortak aldım ben beyaz eşya ve perde aldım altınlarımla filan işte araba aldık ben birsey istemiyrm çocuğum için almayı mıyım eşit şekilde yoksa hepsi onda mı kalsa nafakanın miktarını biz belliyoruz yoksa mahkeme mi

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mal paylasimi yari yariya ev araba arsa ne varsa nafakayida mahkeme belirler eger esin kendi bir miktar belirtmezse
(530 puan) tarafından
Eşim nafakayı fazla gazla verir çocuğunu mağdur etmez
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tabi ki almalısın ortak alındıysa senin hakkın var. Hadi halı perde eşyayı geçtim ama araba ve altından al mutlaka nafaka da al
tarafından
Bu arada yorumunu okudum paragöz olmadım yazmışsın canım bu paragözlül değil kimse kusura bakmasın sen çocuğunu ve kendi geleceğini düşünmek zorundasın alacaksın tabi ki arabayı altını nafakayı mecbur ödeyecek yok öyle çocuğu doğursun annesi her şeyiyle ilgilensin baba ayda bi kaç yüz para versin o ne öyle mecbur verecek sen kendini düşün
(530 puan) tarafından
Evliliğimiz boyunca da böyledi öncelikle onlar alsın diye düşünüyordum ben şimdi ondan para istemek bilmiyrm zoruma gidiyor evet bnm de hakkım var ben bütün altınlarını verdim ona çalıştım yine ona verdim
tarafından
Ah be bacım sen de pek safsın sakın verme al hepsini çocuğuna hesap aç oraya yatır
(530 puan) tarafından
Öyle yapacağım canım o yüzden boşanıyoruz işte ben kendimi 2.plana attığım için hiç birsey istemediğim için
tarafından
Dönüşü olmaz mı canım
0 oy
(133,147 puan) tarafından
tapulu bisi varsa arsa tarla ev nikahtam snr alinmissa yuzde 50 senin ev esyalarida ayni herseyin yarisi Senin
(530 puan) tarafından
Araba var sadece ev kayınbabamın üstüne yani onlar yaptırmıştı
haah arabaya deger bicilir yaa esin yari parasini sana verir yada araba satilir para bolusulur
(530 puan) tarafından
300 milyara yakin arabanın değeri o zmn mahkemeden sonra satışı çıkar
sakin hakkini birakma al payini koy faize cocuguna kalir ilerde
(530 puan) tarafından
Çocuğumun geleceği için zaten yoksa çok şükür ona ihtiyacım yok
0 oy
(39 puan) tarafından
Canim neden istemiyorsun. Anasina mi kalsin ? Tabikide alacaksin. Artik iliski bittiyse oturup resmi konulari konuşma vakti. Gurur ve duygusallığa yer yok. 3 gun sonra pisman olursun. Nafakanin miktarini mahkeme belirler. Cocuk zaten sende. Eger sen çalışmıyor isen sanada nafaka ödemek zorunda.
(530 puan) tarafından
Ne bilim ben hiç bir zmn para göz olmadım ki çocuğuma baksın yeter diyorum p da maddi degil manevi olarak
(39 puan) tarafından
Duygusal düşünüyorsun. Üzüleceksin sonradan.
(530 puan) tarafından
Hiç bilmiyrm ki canım
tarafından
Bu paragözlülük değil canım çocuğunun geleceği seninde hakkın var birde dikkat et arabayı başkasının üstüne yapmasın eşyaları falanda öyle şerefsizlik yapan çok
(530 puan) tarafından
Yok canım öyle bir insan degil hepsi senin olsun ddi hatta
0 oy
(895 puan) tarafından
Arkadasim yeni bosandi gurur yapti hicbisey almadi.ama olay okadar cirkinlestiki ona biraktigina bin pisman oldu.sanirim alinan hersey ortak.nafakayi da mahkeme esin gelirine gore belirliyor.hakkinizda hayirlisi canim
0 oy
tarafından
Bütün mallar yarı yarıya bölünür nafakayıda mahkeme eşinin gelirine göre belirler Haa eğer siz anlaşır şu kadar mal şu kadar nafaka diye belirtirseniz o zaman hakim onu kabul eder kararı öyle çıkarır
0 oy
tarafından
Tabiki almalısın cnm herşeyin yarısı senin kanunen☺️çocuğun için al bence☺️
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Ben olsam kuruşuna kadar alırım 
(530 puan) tarafından
Ne bilim ya para göz bir insan değilim ki
(1,315 puan) tarafından
Valla ben öz ve öz ailemden kuruşuna kadar istedim hakkimi halsin ki bu eşim olsun ondan da isterim gerekirse mahkeme yolu ile alırım eşim eşim ailesi yicegine açıkçası devlet yesin daha iyi bana göre
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Tabikide hakkin olanı al canım bide senin altınları la alınmış yani. Al hiç olmadı koy bankaya çocuğun icin
(530 puan) tarafından
Olmadı öyle yapacağım canım
0 oy
tarafından
Niye istemiyoun hicbirsey seninde hakkın yavrum
(530 puan) tarafından
Canım bosanıyrz ya ondan bir kuruş Bile cebime girmesini istemem
tarafından
O malda seninde hakkın var kuzum öyle düsünme

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 195 göst.