0 oy
248 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,826 puan) tarafından
İlk günden beri ateş gecmiyor dört saatte bı parol aliyiruz oğluma da dolven veriyorum şükür inatçı ateş degil ilaçla hemen geciyo ama nuhakkak da ixiriyo..bugün beşinci gün kırıldık ağrıdan dayanamıyorum diye ağlıyorum eşim kimildayamiyor normalde hiç hasta olduğunu bilmem oğlum sudan başka bişe yemiyo bi de süt işte..sabah sırtim ağrımaya başladı ciğere innip hastanelik etmesinden korkuyorum hele ki oğlumdan..sizlerin nasıl geçmişti sizce gidişat kötü mü 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oyy kuzum benim çok gecmiş olsun bol bol c vitamini alın 
(1,826 puan) tarafından
Yese ah yese .. eşime bile zorla yediriyorm tat kaybı var onda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Büyük geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin inşallah ❤️ yaşamadım rabbimde yaşatmasın inş❤️
(1,826 puan) tarafından
Aşı olmakta kararsızdim tam randevu aldım gitmek nasip olmadı bu kadar ağır zor oldgunu bilsem yaptırırdim annem babam kayınvalidem onlar da korona ama belirtisiz geçiriyorlar asi oldujlari için biz ise öluyoruz
(12,935 puan) tarafından
Şu yorumunu başa sabitlesen keşke balım Allah şifa versin korkma inşallah gececek
tarafından
Ben iki doz biontech oldum cnm ☺️ çok şükür ki bir sıkıntı yaşamadım Allah yaşatmasın inş ❤️ görümcem de aşı karşıtı biri 3 hafta önce kovit oldu :( ay ölümden döndü valla abartmıyorum:(( doktor ciğerlerini bitirmiş covit demiş ☹️ ağlayıp duruyo keşke bende aşı olsaydım diye☹️
(12,935 puan) tarafından
Ben aşı karşıtı olana saygı duyuyorum kendi bedeni kendi kararı ama üzülüyorum da böyle olunca çaresi bir yere kadar olan bir şeyi elinin tersiyle itiyor hepsi ve maalesef istenmeyen sonuçlar. Allah şifa versin görümcene de balım zor ya
tarafından
Valla ben saygı duymuyorum cnm. Aşı olmayanlar yüzünden hala maskeye bagimliyiz ve korkarak bir yerlere gidiyoruz. 5 aylık bebeğim var maske takmiyo ya hasta olursa diye çok korkuyorum ☹️ sonuçta ben aşı oldum ama bebeğim olamiyo. Ve bu aşı olmayanlar hastalığı yayiyo
0 oy
(1,584 puan) tarafından
Canım çocuğuna sütü kaynat içine sarımsak rendele anlamaz zaten tadından oğlun büyükse içine bal da koy rabenim şifa versin ınsallh 
(1,826 puan) tarafından
Tadı farkeder mi acaba deniyim saol
(1,584 puan) tarafından
Anlayacağını sanmam kaynayınca pek değişmiyor
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun cnm Rabbım acil şifalar versin inşallah bol bol c vitamini turşu suyu falan için 
(1,826 puan) tarafından
Tüketmeye çalışıyoruz iştah yok tat yok hal yok oturamiyorum bile
0 oy
(15 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bizde ailecek karantinadayiz 5. Günümüz 6 aylik bebeğim var 37 lerde vucut sıcaklığı hep burnu tıkalı ve cok mizmiz sizin bebeğiniz ne kadarlık ve ne belirtileri var
(1,826 puan) tarafından
Benm oğlum iki yaşında atesleniyo sürekli 39lari buluyo bide öksürüğü var ciğere inmesinden korkuyorm gripkeb hemen bronşit olan bı çocuk cunku
0 oy
(3,445 puan) tarafından
Can istemiyor mide almıyor ama en önemlisi beslenme canım kendiniz i zorlayn 

Eczabdden vitaminler alın 

Çok geçmiş olsun
(1,826 puan) tarafından
Gabelikten kalma magnezyum B12 ve d vitamini vardu onu kullabiyorm verdikleri ilacı kullanmadım kalp sorunum var
0 oy
tarafından
İlacı kullanmiyorsun galiba
(1,826 puan) tarafından
Hayir nabzım çok yüksek kalp sıkıntım var kullnmamam daha dogruymus
tarafından
Sirke iç canım
Zaten koku alamiyorsun etkilemez kokusu
Bolca c vitamini al limon ye iç mandalina çıkmış al ye meyve ye bol bol sarımsak ye bol su iç yoksa ciğerlerine iner
(1,826 puan) tarafından
Dediklerini harfiyen yapıyorum canim
tarafından
Yemeğini aksatma olabildiğince su ve c vitamini al
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah canım 
(1,826 puan) tarafından
Amiiin çok zormus ya atlaticak miyiz diye kara kara düşünmeye başladım çünkü beşinci gün hala aynı ateş gecmiyo eşimin yedinci günü o da aynı ..gitgide iyileşmemiz gerekmez mi
(4,757 puan) tarafından
Korkutma kendini kuzum iyi düşün iyi olsun inşallah atlarırsınız en kısa zamanda Rabbim şifa versin inşallah canım benim dualarım sizinle tatlım
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Ben covid olduğumu bilmeden 5 gün evde soğuk algınlığı diye yattım ailecek corona olduk annemin ve benim ciğerlerimize inmiş babam annem ben 10 gün hastanede kaldık babam by pass ameliyatlıydı üstelik geçmezse ambulans çağırın 
(1,826 puan) tarafından
Ciğere indiğini nasıl anlarız nefeste problem yok
(2,198 puan) tarafından
Bizde nefes darlığı ve öksürük vardı ambulans çağırıp hastaneye gittik röntgen de çıktı
(1,826 puan) tarafından
Okusuruk ilk günden beri var ama nefes iyi sadece sırt ağrısı başladı bugn
(2,198 puan) tarafından
Sırt vücut ağrısı da olmuştu çok kötüydü allah kimseye yaşatmasın

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 497 göst.
8 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,214 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
20 Nisan 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy