0 oy
456 göst.
Aile kategorisinde (663 puan) tarafından
Lohusalıkta beni gören herkes sanki ağız birliği yapıp sözleşmiş gibi sütün var mı bebeğe yetiyor mu diye soruyor bu sorunun amacı ney anlamış değilim...Ben hamilelik zor zannediyordum lohusalık daha bin betermis...Bu dönemi rahat atlatan var mı yoksa herkes için mi yorucu bir dönem acaba ?? Hem beden olarak hem kafa olarak ben çok yoruldum yıprandım ://///

14 Cevaplar

0 oy
(284 puan) tarafından
Lohusalık şeysine hic girmedim hic anlamadim normal bir zaman gbi geçti :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay ben hala hamilleyim
0 oy
(2,423 puan) tarafından
Hepimiz öyleydik kzuum  habire soruyalardi  emzirdin mi sanki ac birakcam  sanki bütün gün onlar bakıyo boş işler müdürü  olmuşlar pis şeyler.  Hiç takma canım geçicek o psikoloji 
0 oy
(660 puan) tarafından

Benim icinde cok zor gecdi canimdan bezecek hale gelmisdim etrafimdakilarda hep ustume geliyordu sanki bilerekden;)

0 oy
(413 puan) tarafından
Herkes ayni canim bende ayniydim cok zorr
0 oy
(2,201 puan) tarafından
Aynı canim aynı benimde senden kalir yanım yok
0 oy
tarafından

Bn cok zor gecirmedim lohusaligimi aslinda degilimdir ama sert gorur insanlar bazen beni:ermm: boyle sorular cok duymadim o yuzden cekiniyolardi sanirim:D

0 oy
(1,509 puan) tarafından
Bizde hic boyle kpnismalar yok ne guzel hic bana gelen hic kimseden duymadim daha 
0 oy
(2,351 puan) tarafından
Cevreden ole rahatszlik duymadm ama gece uykusz kalmak ve 7 24 bebekle ilgilenmek sosyal hayatin bittigi noktadaym o yuzden birazck bunalim yasiorm :)
0 oy
(1,303 puan) tarafından
Malesef cnm zaten lohusa sendromu diye bisey yok zorla gir diyen insanlar var sütun varmi yok boyle giydirme sicak olur yok cnm usur offf offf hep ayni ama takmamayi ogrendim sende oyle yap kim ne derse desin takilma bosver
0 oy
(7,129 puan) tarafından
Cok sukur daha hic kimse sutun var ki yetiyor mu  diye sormadi cok rahatim kaynana haric ama oda boyle seyler sormuyo zaten
0 oy
tarafından

Valla oglumda zor gecordim. Yalniz lohusaligi birinci ayin sonunda yasadim. Tayinimiz çıkmıştı bir ay kayinvalidem de kalmistik burnumdan gelmisti o donem. Kizimda uc aylik olana kadar hic bir akraba gormedik gurbetten dolayi. Ilk zamanlar annem vardi. Annem evle ilgilendi bende kizimla. Ohh mis gibi gecti:)

0 oy
(1,640 puan) tarafından
Benim için lohusalık hamilelikten stresli ve yorucuydu. Hamilelikte kafan rahat oh mis. 
0 oy
(535 puan) tarafından
Benim 12 gün oldu doğum yapalı en zoru uykusuzluk üstüne bide süt olsun diye agzina tikistirilan yiyecekler oda yetmezmis gibi 2 gün önce göğüslerimi tam bosaltamadigimdan mastıt olmuşum gecenin yarisi 38 derece ateşle tir tir titreyerek uyandım gece aldığım 2 tane serumla anca kendime geldim hamileligim çok rahattı ama lohusaligim çok zor geciyor

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 147 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Ulnerrr (1,755 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 148 göst.
0 oy
8 cevap 221 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
5 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Mdemr (569 puan) tarafından soruldu