0 oy
828 göst.
Diğer kategorisinde (3,112 puan) tarafından
On koltugami oturur 

Arka koltuğami 

Şahsen benim bayan arkadaşım esimin yanina oturdu ve ben direk bağlantımı kopardım sen neden esimin yanina oturursun ben o sıra evden camdan bakıyordum bi baktım kız esimin yanina oturdu siz nasıl tepki verirdiniz,

51 Cevaplar

0 oy
(581 puan) tarafından
Sen neden onlarda arkadaşıni birakmaya gitmedin?. Eşim arkadaşımı birakcak olsa bende giderim beraber birakiriz. Bensiz eşim ölse arkadaşımı eve bırakmaz taksiye bindirir gönderir.
-Reklam-
0 oy
(694 puan) tarafından
Şu ana kadar kaynım kayınbabamın yanına bile oturmadım herzaman arkaya geçerim ayıp bana göre 
0 oy
tarafından
Annem 40 yaşında 18 yaşındaki çok yakın komşunun oğlu Bi kere pazar için gidiyormuş annemde beni de götürür müsün oğlum dedi beraber gideceklerdi annem arka koltuğa oturdu ben bu zamanda bırak arkayı önü tek Bi yere göndermezdim bile 
0 oy
tarafından

Benim kız kardesini eşim almaya gider bak kız kardeşim bile arkada otrr.  

Güvenmediğim insanı esimle yollamam ki güvenmedgm insanla arkadaşlık yapmam canım

Zaman öyle bir zamanki artık evli bekar kimse dinlemiyor   . İçlerinde varsa hicbisey tutmaz 

0 oy
(3,831 puan) tarafından
Güvenmiyorsan sende gitseydin keşke öne oturması normal bence aksine arkaya oturması saçma özel şoförü gibi 
0 oy
(3,538 puan) tarafından
Arkadaşıma misafrliğe gittim kızım küçüktü bekle eşim bıraksın dedi istemedm zorla bekletti saolsn çok iyi niyetlidir arkadaşm eşi geldi çocklrıda gelmk istedi tamam bizde gelelim gezmş olrz dedi naptı ne etti sende çock var dedi kabul etmedim sen otur bebeğimi al ben çocklarla arkada otururm dedm  öyle bırktılar saolsunlar
0 oy
(937 puan) tarafından
Demekki samimisinjz ki evine bırakıyor evinize geliyor ama bunu mesele ediyorsunuz . çelişki burda
0 oy
tarafından
Ben bunu anlamıyorum ayni arabanın icindeler zaten bir şey  olduktan sonra her türlü olur. 

Baskalari içinde arabanin ön koltuğunda oturmak arkada oturmak bana göre aynı. 
0 oy
tarafından
Kim olduğuna bağlı olarak değişir. Ben samimi arkadaşlarımızın yanına otururum. Özel şoförüm gibi arkaya oturmak garip gelir. O yüzden arkadaşımın da ön koltuğa oturması bana garip gelmez. Şüphelendiğim birisi ise zaten o arabaya hiç binmemesi gerekir. 
0 oy
(135,948 puan) tarafından
esim birakmaz ya ben birakirim yada bende giderim  
0 oy
tarafından
Benim hoşuma gitmez asla 
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Bn ikisini yalniz gondermezdim bndw birakmaya giderdim
0 oy
(3,145 puan) tarafından
Madem takılacaktın sende gitseydin yanlarında 
0 oy
(3,547 puan) tarafından
Hayatımda hiç o kadar samimi oldugum kız arkadaşım olmadı. Olmaz da.. Ben kadın arkadaş edinmekten hoşlanmıyorum... Bir kaç arkadaşım var hepsi de erkek. :D. Bir kaç da komsum var kırk yılda bir kapının önünde oturur sohbet ederiz o kadar. 
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Ne dicegimi bilemedim ben asla izin vermezdim esin evde olmadığı zaman arkadaşın gelsin evine ondan bu arkadaşlarıyla eşlerini aldatıyorlar ya bence insan dikkat etcek
0 oy
tarafından
Ben eşimden ziyade arkadaşlarıma çok güvenirim on koltuğa oturabilir hiç bir problem olmaz tabi ki de evine kadar bırakacak 
0 oy
tarafından
Ben kendim şahsen arkaya otururum arkadaşlarımdan da bunu beklerim 
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Kız arkadaşınla eşini basbasa niye gönderiyosun ki zaten 
0 oy
tarafından
Kıza bağlı canm mesela gıcık pis huyları varsa asla izin vermem ki zaten öyle insanla arkadaş olmam. Mesela benim yan komsun var eşi dışarda cakisirken eşimi aramıştı babasına birakabikir misin diye bizim arabanin arka döşemesi falan da çıkmıştı yikanmistim kadın kecbir çocuklarıyla önde gitti. Ha kıskandı mmi asla okadar efendi okadar sakin bı kadın ki bı onla girusuyirum zaten komşu olarak. İçime hicbi fitne girmez çünkü karşıdaki insanı biliyorsun
0 oy
(630 puan) tarafından
Böyle şeylere neden takılırsınız anlamam. Sonra neden mutlu huzurlu evliliğim yok dersiniz. Cidden çıkın bu kafadan.  

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 190 göst.
22 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Pasaninannesi44 (500 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 996 göst.
29 Aralık 2018 Diğer kategorisinde Sanem (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 468 göst.
0 oy
22 cevap 489 göst.

412,725 soru

12,426,417 cevap

45,500 kullanıcı

Kategoriler

...