Kızlar bu dizide olmasa ne izleyeceğim bilmem, çok seviyorum . Ne kadar tatlı komik konular bulmuşlar. Önceden gördüğümde bu ne biçim dizi ya demiştim Şahin'in saçını gördüğümde :) şimdi baktıkça bakasım geliyor. Bi diyorum keşke o zamanlarda yaşasaydık sonra da diyorum olmaz herşeyi elimizde yıkardık hem sağ sol durumları falan :@@ her dönemin zorluğu var işte.
Bende bayılıyorum o diziye keşke yeni bölümlerini cekseler :)
Aynen cok guzel bnce bitmemeliydi doksanlar falan diye ayni karakterlerle her donemi yansitmaliydi gunumuze kadar
Bitmeden once hic kacirmadan izlerdim:)) sonra tekraelarini verrlerdi onuda izlerdimsonra final oldu trtde eski bolumlerini verdiler sonra o bitti baska bi kanalda eski bolumleri verdiler oglen izledim aksam 7 dede veriyolardi yine izlerdim :)) bagimlisi oldugum trt dizilerindenbiri bide leyla ile mecnunu coknizlerdim evlendikten sonrada esimle netten acip leyls ilemecnun izledik eski bolumlerinide veriyolardi yine izkiyoduk absurt komedi cok guzel oluyo sacma espriler oluyo ama belalti degil ve aileyle izlenebilcrk diziler..keske hic bitmeselerdi keyla ile mecnunve seksenler:))
Canm ben netten izlemeye başladım çocuklar uyudugun zaman izliyorum eski dönemlerde yaşamak istedigimdenmidir nedir çok seviyorum eski fimleri şimdi 48.bölümdeyim sanki gerçekten yaşanmış gibi gerçekçi geliyor bana
Tekrarlar ne zaman hangi kanalda oluyo canim ?
1,494,847 soru
24,420,817 cevap
351,555 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın