0 oy
152 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,067 puan) tarafından
Kızlar 2 kızım var rabbimin emaneti layığıyla büyütmeyi nasip etsin rabbim dinine vatanına hayırlı evlat olsun cümlesi inşallah. İlk kızıma karşı nedenini bilmiyorum sabah akşam hep kendimi suçlarken hissediyorum. Lohusalıkta sanırım doğduğunda ilk 1 ay kabullenmiş bir bağ kuramamis o mis kokusunu da anlamamıştım zamanla düzeldik. 6 yıl güzel güzel geçti 2. Kızımız oldu şükür kardeşini çok seviyor ilgilenir kucigumde 1.5 yaşında. Büyük kızıma kızsam yada uyarsam çok üstüne gidiyomus gibi hissediyorum hep sucluyorum kendimi. Bu 2. Bebeğim olmadan önce de böyleydi. Sanki hep çok soyleniyorum gibi oluyor çocuğuma haksızlık ediyorum diyorum. Hep keşke bunu yapmasaydin şunu demeseydim.diye buluyorum kendimi Ama eşimde çevremde alakası yok diyor. Napabilirim nasıl kurtulurum bu hisden.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu bendede var cnm büyükler hep ezilir izlenimi bırakılmış üstümüzde o yüzden
(1,067 puan) tarafından
Ayy öyle mi dersin cnm. Valla diyorum hep keşke şunu yapmasaymisim ne kadar bilinçsiz acemiymisim hep haksızlık etmişim diyorum. Ama 2. Kıza karsi öyle bişey yok içimde. Bazen diyorum 2. Çok mu seviyorum haksızlık mı ediyorum. Kafayı yedirticem.kendime
tarafından
Yaş gectikce bilinçleniyorsun cnm ilkte hata yaptıysanda 2. Yapmamaya calisiyorsun o yüzdende vicdan yapiyorsun  ayrım yapmiyorsan aklına hic öyle seyler getirme kuzucum
(1,067 puan) tarafından
Aaa yok kesinlikle ayrım yok. 6 sene ben onunla neler yapmadım nerelere gitmedim çok eğlenceli bir şekilde büyüdü tek çocuk diye. Ama bu vicdan bu yetersizlik neden bilmiyorum. Üzülüyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim bi kızım var şuan 9 buçuk aylık arada kızdırıyor bende kızıyorum sonra bütün gün pişmanlık duyuyorum bendede var aynısı, nasıl geçecek bilmiyorum
0 oy
tarafından
Bende de var o his cnm bazen ablamn çocuklrına kızar gibi yaparm ama o gün içim içimi yer pişman olurum neden yaptm niye kızdm diye çok pişmn olurum 
(1,067 puan) tarafından
Yaa benim ki kizmadigim zamanlarda da var mesela 2. Çocukta daha bilinçli oluyor insan ilkinde acemilik var illaki. Onu bile kafaya takıyorum bu gidişle piskiyatr gitmeyi dusunuyorum

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 737 göst.
11 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (625 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 815 göst.
22 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 159 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 207 göst.