Hiç sevmiyorum watsapp gruplarını kendim gruba katılmam veya açmam ama eşim her konuda çat diye bi grup oluşturur beni de ekler bi güzel :) insan çıkamıyor da napıcağımı şaşırıyorum hele bi grubumuz var en sevmediğim arkadaşlar orda ;@ ortaya laf atıyorlar ayıp olmasın diye cevap yazıyorum bu sefer onlar cevap yazmıyor nasıl çıkacam bu gruplardan , eşim çok sosyal bi insan ama ben öyle değilim napim.
Benimde 4 kişil bir grup var haftada bir görüşelim diyorlar bıktım artık whatsapa gştmek istemiyorum o derece hepsi ev hanımı çocuklu. Ben çalışıyorum hamileyim ev işime bişe yetişemiyorum birde sürekli görüşelim diyorlar valla çıldırıyorum
Benim esimde aksine hic sevmez bu tur seylerii. Benimde oldugum gruplar var ama en aktif olan 12 kisiyiz kuzenlerim annem halam yengem vs herseyi konusuruz dertlesiriz felan iyi oluyo o acidan :DD
Al sessize arsıve at sana sormadıkları sürece cevapta verme.ben o grup yuzunden sozde 2 arkadasımla aramız bozuldu.Ben grup sevmıyorum de cık.hafızam doluyo de.hıc bısey demesende olur.
Eşine bunu düzgünce izah et beni latma gruplara sevmiyorum diye
WhatsApp gruplarına hiç girmem sadece üniversite de sınav haftaları acardik grup birbirimize atardık not falan.
Şuan bile yoktur ne bnm ne eşimin
Eşinin tlf al kendini gruptan çıkar canım
1,452,972 soru
23,851,649 cevap
319,918 kullanıcı