0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (1,826 puan) tarafından
Üç ve dördüncü gün iyiydi demek ki ilk iki gün zormuş dedik dün yine ateşlendi lokma sokmuyo ağzına midesi bulanıyorms çocuk gibi zorla yediriyorm kaldirana kadar canım ckiyor sürekli uyumak istiyor basım agriyo uyumaynca diiyo ama korkuyorum ters bişey mi var diye ya 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum annemin de 7. Gunu bugun .O da surekli yatmak istiyor .Gecmis olsun cok❤️
(1,826 puan) tarafından
Saol zumrem ama bu sürekli yatiyor gündüz toplasan bır ya da iki saat uyanık kaldı ,az evvel çorba içrdim hadi yatalım dedi yine yattı korkuyorum artik
tarafından
Atesi cok mu kuzu ? Oksurugu falan ne durumda?
(1,826 puan) tarafından
Kislik battaniyeyle yatıyor çok yükselmiyor ateşi çünkü ben rahat bırakmıyorum ..öksürüğü benim gibi normal aşırı değil ilk gnden beri hafif var bizde
tarafından
Cok sukur kuzum gecer Allahin izniyle merak etme ❤️☺️
-Reklam-
0 oy
(157 puan) tarafından
Bizde beşinci güne girecez bizzde böyleyiz
0 oy
(770 puan) tarafından
Benimde 2 3 gün çok ağrıdı başım midem de bulandı ilk hafta oldu ikinci hafta geçti
0 oy
tarafından
Çok normal canım bırak uyusun ben 10 gün neler çakyim gerçekten çok zor 
0 oy
tarafından

Hiç ters bsi yok. Bende 8. Günündeyim hem ateşim çıktı hem yastıktan kafamı kaldıramıyorum. 20 saat yataktan çıkmadım. Eşim korkup ambulns cagirmis ambulans gelmiş bakmış konuşmuşuz geri gitmişler hiç haberim yok şuursuz yatıyormusm. Ama covid böyle yaparmış :'(

(1,826 puan) tarafından
Eee snra skinti yokmuymus
tarafından
Dedim ya covid böyle yaparmış sorun yokmuş
0 oy
(14,742 puan) tarafından
Görümcem de covit olduğu zaman sürekli uyumuş hastalığı atlatmis yine uyumuş tam 1 ay uydum diyor 

Oda işte annesin zoruyla yemek yemiş 

Cok geçmiş olsun 
0 oy
(737 puan) tarafından
Korkma abimle bizde olduk hemde delta bide ben hamileyim abim nerdeyse hiç bişey yemedi odasında sürekli uyudu yemekten yemeğe bide susadığında kalktı ağzına lokma sürmedi zorlamadan endişe ettim aile hekimi ni aradım ellemeyin uyusun uyudukça vucut direnci artıyor enerjik hissediyor daha kolay atlatır dedi bende her yemekten sonra uyudum 14 günün sonucu negatid olduk ve 6 7 günde azar azar kendimize gelmiştik. Allahım acil şifalar versin 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 106 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hirammm (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 420 göst.
2 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Meyss (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
13 Şubat 2022 Diğer kategorisinde İlla (1,201 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 298 göst.
30 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu

411,426 soru

12,385,089 cevap

43,476 kullanıcı

Kategoriler

...