0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (173 puan) tarafından
Merhaba son haftalarınızda size destek olanlar varmıydı . ? Kimsenin umurında değil ya :/ eşim çalışıyor manevi desteği var tabi ama erkeğin yapamayacağı şeyler sonuçta . Ev temizliği ütü vs ... destekçiniz oldumu 4 yasında kızım var peşindeyım hep AllAh bagıslasın hareketlidirde kuzum . Herseyımı tek vasıma yapıyorum dert yanmıyorum asla yaparımda ama yoruluyorum çok artık 33.haftamdayım belim çok ağrıyor :/ görümcem var jaynanam var ama tık yok hep sözde biz ederiz biz yaparızcılar icraat sıfır :) 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap

İnanır mısın en büyük destekçim abimdi. Allah ondan bin kez razı olsun. Annem gelemeyecek durumdaydı. 15 gün geldi yanımda resmen bekçilik yaptı. Süpürge yaptı. Hakkını ödeyemem.. 

-Reklam-
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Annem ile kız kardeşim gelecek 1-2 haftaya☺️☺️
(173 puan) tarafından
Benimde gelicekler inşAllah ama burnunun dibindekilerden icraat olmayınca insan tuhaf oluor
0 oy
(3,391 puan) tarafından
Kız ne desteği esim yoktu iş gereği tektim erken doğm yaptm bide kızm vardı saolsn eşimin arkadaşlaro baktı kızıma hast tektm yetim gibi ikigün kaldm durduramadılar doğurdm yine arkadaşlar beni eve bıraktı o halimle bebeğm kızımla tek kaldm eşim sabahına gelebildi
(173 puan) tarafından
Kıyamam ya :( saglıkla büyütünn
(3,391 puan) tarafından
Çok saol canım şükür oğlm şmdi 11 aylık rabbim senin ve bütün hamilelerin yardmcısı olsun
(173 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun :)
0 oy
tarafından
Ailem destekcim ama ben istemiyorum çünkü kendi işimi kendimi yapmak istiyorum öyle rahat ediyorum annem saolsun geldi perdelerimi yıkadı eşim astı felan ama imkanım olsa ben yapardım :)) son haftalardayım rahat rahat temizlik yapıyım sonra bebiş gelince zor olucak :).
0 oy
tarafından
Kimse yardım etmedi. Doğuma gidene kadar bütün evin isini kendim yaptım. Doğumdan sonra da aynı 
0 oy
(2,719 puan) tarafından
Kendi ailem yamımdaydı gerçi annem çalışıyor. Ama ben yine de işlerimi kendim yapıyordum. Takıntım var başkası yaptığı zaman rahat edemiyorum illa kendim yapacağım. Son güne kadar da kendim yaptım. Bel ağrısı bende dw çok olurdu yatamazdım ama yine de yapıyordum işte. Hatta doğuma giderken bile ortalığı toplayıp bulaşıkları makineye atmıştım :) 
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Ilk çocuğumda tektim kaynanam ve görümcem ise elini sürmedi iki sokak ötedeler oysaki kız kardeşim çalışıyor erkek kardeşim okuldan çıkıp geliyordu eşim gelene kadar hem ev işini yapıyordu hemde yanımda duruyordu ikinciye hamileyim 34+3 oldum oğlum 22 aylık annem ben geleyim diyor ama hem çalışıyor hemde rahatsız tansiyonu var devamlı çıkıyor diye ben istemiyorum kendim yapabildiğim kadar diyorum kaynanam ve görümcem de yine tık yok ki ikiside çalışmıyor evde yatıyorlar istemem de zaten yapmalarını onlardan gelecek hayır Allah'tan gelsin evi süpürdum bugün yemek yaptım yattım yapacak bir şey yok olduğu kadar 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 320 göst.
21 Ocak 2024 Aile kategorisinde Angelll58 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 168 göst.
19 Nisan 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
22 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Ozgegzem (515 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 317 göst.
10 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

380,333 soru

11,387,948 cevap

34,891 kullanıcı

...