0 oy
1,215 göst.
Diğer kategorisinde (626 puan) tarafından

Benim adıma karar verr gibi konuşması beni sinir ediyor herkes adına böyle yapıyor  bende kacgundur evi yltemizliyorim.cocukları yan yana gelince durmuyorlar benimde bebeğim var 10 aylık emekliyor birde tek tek gelse ilgilenirim sinirim bozuldu gece gece

image

image

image

image

ya

35 Cevaplar

0 oy
(594 puan) tarafından
O değilde canm kadın herzaman dediğim dedik birimi konusmalari senin hoşuna gitmeyen ama ona karşı hep sus pus kalan sonra olmadık yerde patlayıp haksız duruma düşen :) mi oldun yoksa 
-Reklam-
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Biraz fazla abartmışsın işlerim var temizliğim bitsin ben sizi çağırırım deseydin sadece 
0 oy
(51,163 puan) tarafından
istemediğin belli kalp kuracağını guzellikle simdi müsait degilim olunca haber veririm deseydin 
0 oy
(1,950 puan) tarafından

Temizlik dediğin nedir ki ben cok titiz insanim bebegim duymuyorsa eger o kadar is yüklemem kendime yipratmissin bosuna kendini gerek yok.

Ayrıca gereksiz yukselmissin komsu güzel şeydir. Ben olsam gelmem bir daha sana bak.
Kırılıyor bilmem ne oluyor demişsin kaldir eşyalarını onlar gelince. 
Senin de cocugun var unutma.
0 oy
(514 puan) tarafından
Ayip etmissin....
0 oy
(2,292 puan) tarafından
Konuyu hava atmaya nasil getirdin onu anlamadim
0 oy
(9,653 puan) tarafından
Sana hay hay başımla beraber demekten başka laaf düşmezdi çiğlik etmissin
0 oy
(460 puan) tarafından
Bence sen gereksiz tepki vermişsin sana gelmek istemişler sende laf altından gelmeyin demişsin benim anladığım bu.kadinin söylediğin de bişey yok gelmek istediklerini o şekilde dile getirmiş ama ayıp etmişsin.
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Halıyı bahane etmiş gelemk istemişler kimse adına da konuşmamış canım herkes konuşmuş onda sana şakayla karışık söylemiş sende müsait olduğumda çağırayım abla şuan çok yoğunum deseydin keşke ki kalp kırıklığı olmasaydı benim evime gelen yok bir senedir keşke benimde böyle beni düşünen gelmek isteyen tanıdıklarım olsa. 
0 oy
tarafından
Gereksiz bir çıkış yapmışsın 
0 oy
tarafından
Yukseldigin noldu geri U donusu yaptigin noldu hem emrivaki yapmamis ki kadin neden  u kadar yukseldin
0 oy
tarafından

Kadın kötü hiç bişey dememiş şakalaşarak konuşmuş ve hemen pat diye sana geliyoruz da dememiş sen bence bir lafını bekler gibi içini dökmüşsün ayıp etmişsin yazdığın mesaja karşılık bile kadın çok olgun cevaplamış istemiyosan komşuluk etmezsin kalp kırmaya gerek var mı 

Keşke burda dediğin gibi deseydin abla temizlik yapıyorum çocukla çok zor oluyor birde bunu söylemenin bin türlü yolu var 
Dinimizde misafirin önemi çok çok önemli her kim olursa olsun o yüzden sen gönül almaya bak 
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Başını okudum  bana  yetti  baya  baya  haksızsın  kadın  ne demişki   uygun  olursan  geliriz  demiş  ne war bunda   sanki  gelicez  edicez  hemen  hazırlık mı yap demiş  bence  sana  birşey soylemeye  gelmiyor  bu konusmaya bukadar  laf söylüyorsan  arkadaşlarının  sana  baya  sabrı  var  kesin  

Kesinlikle  özür  dilemen  gönüllerini  alman  lazım 
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Misafir berekettir canm sanki kavga edecek yer aramişsin gibi fazla abartmişsin. 
0 oy
(765 puan) tarafından
Kendi karar vermemis sen daha once çagirmussij oda ne zaman musaitsen gelelik demis su gun gelcez denemis ki ben komsularima yarin sana gelcem yada bugun sana gelcem musait misin derim sen cok abartmışsın ve grup.icinde yazilcak bisey degil senin yazdığın daha ben murvet olmasamda her hangi baska bi komsun olsam gelmem 

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 951 göst.
30 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Berfinnn (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 593 göst.
0 oy
1 cevap 176 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Talihsizgelin06 (17 puan) tarafından soruldu

407,193 soru

12,221,933 cevap

36,817 kullanıcı