0 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde (496 puan) tarafından
Kızım şekerli tatlı şeyleri sever ama kakaolu süt çikolata sevmez eline alınca bu çok inçe der iğrenç demek istşyo tadından mı renginden mi bilmiyorum eline falan bulaşınca da ığğ falan yapıyo sizde de var mı böyle :)) bi yandan da hoşuma gidiyo ben yerken bazen yemek istiyo veriyorum ıyy bu çok inçee yapıp geri bırakıyo :D

10 Cevaplar

0 oy
(579 puan) tarafından
Benim de 2.5 yaşındaki hiç tatliyla arası yoktur diğer 2 tanesi bıraksan cikolatanin içinde yatarlar ☺️☺️
(496 puan) tarafından
İnşallah büyüdükçe değişmez ben seviyorum bu huyunu zararlı zaten :)
-Reklam-
0 oy
(1,014 puan) tarafından

Benimki simdiden istiyor :)

(496 puan) tarafından
Alışınca istiyolar canım benmki galiba renginden tiskindi
0 oy
(3,642 puan) tarafından

Zamane kızanları :) zararı anlamış zeka fışkırii maşallah :D

(496 puan) tarafından
Aynen formunu koruyo şimdiden :D
0 oy
(1,886 puan) tarafından
Daha bir buçuk yaşında çok seviyor ama fazla vermiyorum ben yerken görüyor diye tattiriyorum sadece
(496 puan) tarafından
Tadını alınca istiyolar benmki renginden tiskindi galiba :))
(1,886 puan) tarafından
Olabilir canım hangi çikolatayı veriyorsun benimki görünce ağlıyor çıldıriyor
(496 puan) tarafından
Aslında önceden yerdi baya hepsinden ben de anlamadım nasıl olduysa bu çok inçe demeye başladı öyle kendi kendine:)
0 oy
(8,346 puan) tarafından
Çikolata aslında faydalı ama iyisi olacak
(496 puan) tarafından
Paketlilerin hiçbiri faydalı değil alışınca bapımlı oluyolr da benmki renginden tiskindi galiba
(8,346 puan) tarafından
Paketli olanlarından arkasında yazanlara bakınca faydalı olanları görebilirsin canım. Ben kaliteli çikolatadan vazgeçmem
0 oy
(67 puan) tarafından
Benim yeğenim var ne meyve ne şeker ne çikolata ne tatlı turu bişey ne sebze ne kuru bakliyat hiç birini yemiyor sadece hamur işi makarna çorba et türü şeyler yiyor 
(496 puan) tarafından
Büyüdükçe değişiyolar ağız tadları falan benm kız da şeker falan sever de çikolatanın renginden tiskindi galiba :))
(67 puan) tarafından
Değişir ya yemediği daha iyi Çikolatayı zararli
0 oy
(868 puan) tarafından

çikolata hiç sevmiyor ama meyve seviyor mesela tatlilarla arasi iyi o yönden ama galiba kakao ile kötü:)

(496 puan) tarafından
Oo güzel bu benmki meyve hayatta ağzına sürmez komposto anca
0 oy
(679 puan) tarafından
Benim oglan 16 aylik agzina asla tatli bidey suremiyorum babasida hic sevmez ona cekmis diyorum :)
(496 puan) tarafından
Olabilir genetik heral sizin :)
0 oy
(15,063 puan) tarafından
Çikolata sever de tatlı sevmiyor için çok rahat o konuda mesela uzatiyorlar kafasını çeviriyor sallıyor istemiyorum diye dit diyor :D 
0 oy
(7,220 puan) tarafından

Benim kız anne karnındayken bile istiyor :silly::silly::silly:

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 917 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sevgii-iyilestirir-8 (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 450 göst.
21 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anonim (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 337 göst.
26 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 884 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde MonaRosa06 (10 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,889 soru

24,483,916 cevap

357,216 kullanıcı

...