0 oy
169 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (547 puan) tarafından
Kizlar selam.32 haftalik hamileyim.benim goguslerim aynen duruyo.buyumedi de sertlesmedi de.bu durum sutle mi alakali?yani sizce sutum olmayacagini mi gosterir? Daha hala sivi falan da gelmiyor hic..Yardimci olacaklara tesekkur ederim.

8 Cevaplar

0 oy
(1,697 puan) tarafından

Emecek bir bebek mi var ortada da şişsin sıvı gelsin kız :) doğunca hormonlar tamamen aktifleşir ve sütün gelir foşur foşur sen hiç korkma

-Reklam-
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Canım sertleşme işi çok bebek doğduktan sonra oluyo. Hiç merak etme bol bol sütün gelecek. Helen bi bebeğini kucağına al o zaman sütün iner
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Normal canım merak etme :)
0 oy
(545 puan) tarafından
Bende 27 haftaligim benim de şişmedi hala aynı doğumdan sonra şişiyor süt dolmaya başlayınca ilk gebeligimde de sismemisti göğüslerim sonrasında emmeye başladıkça şişiyor sütüm de vardı baya 1.5 sene emzirdim 
0 oy
tarafından
Hayir tabi ki. Kimi gebelerin süt hormanlari yüksek çalıştığında geliyor ama bu senin sütun olmaz diye birşey değil. Bebek doğsun gelir sütun 
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Benim doğuma gittiğim sabah bile aynıydı küçüktü. Öğlenden sonra doğumum oldu 3 4 gün içinde şişti kocaman oldu göğüslerim 
0 oy
(693 puan) tarafından
Bende 32 haftalığım bende de yumuşacık şu veya süt falanda gelmiyor dert etmiyorum doğumda gelir elbet 
0 oy
(6,938 puan) tarafından
Hayır tabi ki canım benimde büyümedi doğumdan sonra süt geldikçe çok az büyüdü o kadar ve şükür süt um yetiyor ilk kızımı 14 ay emzirdim mecburiyetten bıraktık yoksa daha emerdi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 55 göst.
0 oy
5 cevap 1,236 göst.
2 Ocak 2020 Diğer kategorisinde GEA (855 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 103 göst.
15 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yusuf turan (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 34 göst.
15 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yusuf turan (0 puan) tarafından soruldu

411,070 soru

12,373,347 cevap

42,603 kullanıcı

Kategoriler

...