0 oy
216 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (21 puan) tarafından
Kizlar birşey sormak istiyorum bu ay ilk defa başıma böyle birşey geldi yumurtlama döneminde sağ kasığımda bir ağrı ve batma başladı bununla birlikte sık idrara çıkma ve zaman zaman ağrı bacağıma vurmaya başladı yumurtlama donemim geçti regliye 10 gün var ama hala ağrım devam ediyor bu arada 27 ay önce doğum yaptım sezeryan bunu yasiyan var mı yumurtlama döneminde acaba 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Her ay yaşayan ben :ermm:

HATTA NEREDEYSE HERGÜNN

(21 puan) tarafından
Allah Allah neden oluyor acaba çok ilginç
-Reklam-
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Benim hamilelik öncesi de sonrası da oluyor sanki adet olacakmışım gibi üç gün ağrı çekiyorum akıntım ona göre oluyor belim ağrıyor. Doğumumum sezeryan ama değişen bir şey olmadı
(21 puan) tarafından
Benim ilk defa başıma geldi de kist falan mı var acaba diye korktum canım
(13,316 puan) tarafından
Yoktu benim hiç şikayetim adetim hep düzenlidir sezeryansa miyom aldılar hiç haberim yoktu mesela
(21 puan) tarafından
Valla ben işte iki üç ay önce gittim kontrole canım alttan muayene oldum smear testi falan verdim birşey çıkmadı çok şükür olsa miyom derlerde herhalde üşütmüş olabilir miyim dicem ama dikkat ederim genelde bende anlamadım
(13,316 puan) tarafından
Olabiliyor canım aşırı hassasiyet koy çıkmasın zaten temiz çıksın benim evlenmeden de öyleydi
0 oy
(1,055 puan) tarafından

Uff adet gibi sanci olur ama daha değişik dedigin gibi batma oluyor bacagima iniyor agri ama g3çmesi gerekirdi adetine 10 gün kalmis adetin gecerse test yap gecmezde olursan bilki arada boyle olursun:)

(21 puan) tarafından
İşte benimde normalde yumurtlama dönemi hafif bir ağrım olurdu ağrıyla birlikte akıntım artardı anlardım kuzum ama şuan geçmesi gerekirken geçmedi bazen hatta kasılıp kalıyorum biranda ağrıdan anlam veremedim
(1,055 puan) tarafından
Bekle adetini geçemesi gerekirdi işte simdiye kadar hayir olsun bi doktoara fakan gidersin olmadi belki idrar yoluda olabilir oda kasiğa vurur sık idarara ciakrir sagllik ocaginda bi idrar verirsin
(21 puan) tarafından
Valla öyle yapıyım olmadı kuzum ya idrar yolu enfeksiyonu kaç gün sürer acaba
(1,055 puan) tarafından
Gecene kadar canm valla
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Bende her yumurtlama da yaşıyorum doğumdan sonra oldu bende de önceden yoktu hafif ağrılar oluyor yoğun akıntı sürekli lavaboya gidiyorum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 51 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ddokek.com46 (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 47 göst.
28 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 19btl05 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 244 göst.
0 oy
1 cevap 147 göst.
15 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Ejeshim (26 puan) tarafından soruldu