0 oy
293 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kızlar slm eşim önceden pasta börek pogaça tatlı ustasıydı herşeyi yapıyor biliyor 10 senesini vermiş bu işe bende yemek konusunda yeniyim diyelim ama evlenmeden öncede biliyordu hep ben marketten hazır yiyordum üşenipte annem çalıştıgı için , yemek yapıyorum başta gzl diyor kavga edince bir yemek yapmayı bilmiyorsun güzel yapamıyorsun gibisinden şeyler söylüyor dün kek yaptım bugün tadına baktı olmamış dedi ben yedim o ise çöpe at dedi bana kendisi hep iyi yemekler yemiş ve ne yemegi yapsam kusur buluyor 

12 Cevaplar

0 oy
(29,410 puan) tarafından

Valla bir çöp yapmazdim bir öyle insana bırakırdım kendi yapardı bende yerdim hıh bide naziylaa gidecem bla bla bla

tarafından
Haha cnm onuda denedim bu seferde açlıktan öldürücek beni dedi herkese ;))
-Reklam-
0 oy
(16,566 puan) tarafından
Tamm büyür geç sen yap o zaman yani çok da tin begenmiyorsa yapmam bende 
tarafından
Cnm öyle ama yapmayıncada evde yemek yok diyip duruyor ben seni niye aldım dedi geçen gün bana
0 oy
tarafından
Ozaman gelsin kendi yapsin bacim caninin cektiginide kendine göre yap ye bunu istiyo demekki
tarafından
Cnm bende bu işi hiç anlamadm gel o zaman beraber yapalım diyorum seni aldım ya niye diyor
tarafından
Aşci olarakmi aldin .... Diycemde olmuycak :)
tarafından
Hiç birşeyi  begenmeyip zorla yediriyormuşum gibi tavır yapıyor yerken birde ;))
0 oy
(5,216 puan) tarafından

bacım ozaman aşçı karı alacaktın de böyle afkurmaya devam ederse. bazen bende yemeğin tadını tutturamadığımda eşim diyo olmamış ama normal bişekilde. bende böyle diyorum napiyim evlenmeden önce hayatımda yemek yapmamışımki :D

tarafından
Haha aynn cnm dün kızartma yaptım tuzdan zehirlenicez diyip kalktı masadan oglumla ben yedim
0 oy
(518 puan) tarafından

Beğendirmeye çalışma canım,benimki de kraliyet ailesinden gelme hiçbir şeyi beğenmez,açsan ye değilsen yeme diyorum bu kadarını yapabiliyorum daha iyisini kalk sen yap diyorum,anneannemin bir lafı var:beğenen lokumu,beğenmeyen .... yesin:D

tarafından
Hahhahaha ayy çok yaşasın o annanen çok güldüm cnm en dogrusu :)))
(518 puan) tarafından
Anneannem vefat etti canım birkaç yıl oldu,beni o büyüttü ben ne rehberimden silebildim,ne de -di li geçmiş zaman eki kullanabiliyorum kendisini anarken,Allah hayatta olanlara sağlıklı uzun ömürler versin canım, sen de heeep gül
tarafından
Ayy çok kötü oldum cnm Allah binlerce kez rahmet eylesin inş mekanı cenlet olsun kuzum ya çok özür dilerim
(518 puan) tarafından
Yok be kuzum nerden bileceksin,sen güzel birşey söyledin,güzel dileklerin için de sağol, inşallah tüm ölmüslerimize
tarafından
<3<3<3
0 oy
(5,607 puan) tarafından
Kendisi yapsin begenmiyosa ya da sana ogretsin tavri hic iyi degil,esiniz calisiyo siz evdeyseniz yemek yapmaniz gerekir, sizde tarifii ver goster yapayim deyin ya da netten farkli yontemler deneyin
tarafından
Evet cnm eşim çalışıyor ben evdeyim ama asla göstermez bende intden bakarım ama genelde düzgün tutturamıyorum dün kek yaptım altı biraz yanmış bugünde pogaça yaptım 1 tepsisi çok güzel oldu diger tepsisi altı biraz yanmış *-*
(5,607 puan) tarafından
Yemek zamanla yapa yapa guzel oluyo canim, o gostermezse sende cevrende guzel yapan kisilere falan sor, zamanla duzelir cokta takma yani, benim yengem evlendiginde cay yapmasini bilmezdi simdi herseyi ogrendi annemden teyzemlerden falan yardim istedi hep
tarafından
Ayy agzına eline saglık cnm bende öyle düşünüyorum birde ogkuma bakıcak birsi oksa daha rahat birşeyi unutmadan yapıcam ama çocukla yemek yapmak cidden çok zor
(5,607 puan) tarafından
Oyle tabi canim bi de cok ozenince guzel yapicam deyince olmuyo bi turlu, ben surekli ayni tarifle pogaca yapiyorum gecen misafire yapayim dedim kabarmadilar :D
tarafından
Hahahah cnm komikmiş bendede aynısı oluyor
0 oy
tarafından
Hiç sevemem rabbmn verdiği nimete kusur arıyanlrı valla öyle bişi diyosa yapamm brğenmiyosan gel kendn yemeğini yap bari bende yorulmam hazr önüme gelir işte derm oturrm 
tarafından
Hahaha cnm aynn çok haklsn ;))
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Araştır sen de biraz kendini geliştir. 
tarafından
Deniycem cnm
(13,304 puan) tarafından
Yemek. Com dan yapıyorum çoğu şeyi tutuyor. Tavsiye ederim yemek özen isteyen birşey hadi 5 dk da çırparım keki değil yarım saat sürüyor bir kek çırpmam mesela
0 oy
(2,593 puan) tarafından
O zaman kendisi yapsın beğenmiyorsa 
tarafından
Haha cnm o zamanda der ki seni niye aldım işte erkek olmak çok kolay ve ben yemek yaparken çocuga da bakmıyor telefon oynuyor çocukla ilgilenirken arada yanıyor yemek ;\
(2,593 puan) tarafından
armut piş ağzıma düş hesabı yapıyor hem beğenmiyor hem bebekle ilgilenmiyor hemde kendisi de yapmıyor bari çocuğa baksın
tarafından
Öyle cnm :{
0 oy
(737 puan) tarafından
Ben senin damak tadının keyfini güdmek için evlenmedim deseydin herşeye kusur buluyor sa pastaya keke kafası basan adam bir tencereye domates soğan doğramayıda bilir ver eline kaşığı kazanı malzemeyi yapsın yesin kendi yaptığına kusur bulsun bulacak sa da 
tarafından
Cnm bende yapamıyorum biliyorum ama düzgün bir dille söylese bu kadar alınmazdım galiba bu ne bu ne diyor ne yapsam
0 oy
(1,843 puan) tarafından
Hicbirsey yapma ona bırak kendi yapsın canın çekerse kendine yap
tarafından
Cnm öylede üzülürüm :\
0 oy
(1,843 puan) tarafından
Hicbirsey yapma ona bırak kendi yapsın canın çekerse kendine yap canim

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 308 göst.
7 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eylul123 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,078 göst.
20 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mlhnvzt07 (1,262 puan) tarafından soruldu

411,425 soru

12,385,057 cevap

43,472 kullanıcı

Kategoriler

...