Evett bu da üç numara doğum.Geliyorrr:))
Bir cumartesi günü cuma günü evimi misler gibi yapmış ertesi gün kontrole gidicem oradan pikniğe gitmenin hayallerini kuran ben. :) Sabah uyandım kahvaltı yaptım bebiş az hareket ediyordu doktoru aradım söyledim az hareket ediyor. Normal de karnım resmen şekil degistirirdi.ben muananeye geçiyorum gel canım dedi.nst girdim doktor kontrole aldı boyu kilosu iyi suyu iyi kordona bakiyim dedi. Hadi bı daha nst gir dedi ne oldu dedim. Silik çıkmış yerler içim rahat etsin dedi.ama nst de silik bir yer yok. Eşim elinden hemen aldı sonucu.Nst girdik bı anda kalp atışı çok yuksuldi sonra düştü ama o ara doktorum o kadar sakin ki aklıma bir sey gelmiyor. Makina ötüyor falan canım kaymış bı daha yerleştirelim falan dedi. Sonra asistanı geldi.hadi guzelim kalk şimdi doğuma gidiyoruz dedi. Megersem ultrasyonda kordanda akım yavaslamis bebeğin kalp atışları iyi değilmiş ben nst eşime herşeyi anlatmış. Ben de saf halen piknik diyorum. Ambulans geldi hastaneye geçtik. Yarım saat sonra ada hanım dünyaya geldi.. :)) benim piknik yalan oldu. Ve ben yine açtım :)