Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_66ee9a578c4a1d8529b4c185e2c93036, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Epilator kullananlar-Güzellik-Bakım
0 oy
159 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından

Kızlar Braun 8000 kullanıyordum bozuldu. Bana tüyleri kırmayan bir marka önerirmisinz memnun kaldığınız. Smdi yemek yapmaya gdiyorm. Dönünce okurum <3

2 Cevaplar

0 oy
(85 puan) tarafından
Braun dan yine vazgeçme epilatorde en iyisi bu marka Silk epil 7 vardı bende de ama şimdi lazere geçtim artık lazer olmasa Brauna devam ederdim
tarafından
Yaa başka marka kullanmadım ben zaten daha memnundum da
(85 puan) tarafından
Kullanacaksan da çok iyi araştır ben hep YouTube dan kullananların vidyolarina bakip alıyorum ne alcaksam altındaki yorumlari okuyorum en azından başka marka alınca biraz fikir edinmiş olursun canım
tarafından
Aaa çok iyi fikir kız çok teşekkür ederim ❤️
(85 puan) tarafından
♥️:))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız tahmına bu saatte ne yemeği :) 
tarafından
Kilo almak için gece alarm kurup yemek yiyom kız ben ☺️☺️☺️ istediğim kiloya son 3 kaldiii ☺️ sen napiosn kız iyimisin
tarafından
Hee o mesele :)

Yaa 2.doz aşı oldum kolum feci ağrıo yaa
tarafından
Kız onun ağrısı 2-3 gün geçmiyor yaa :( kolun kalkmıyor dmi
tarafından
Şuan kalkıo sabah biliom çok kötü oalcak
tarafından
İnşallah olmaz bee çok fena o :(

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 83 göst.
0 oy
5 cevap 115 göst.
20 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde seoz (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 194 göst.
14 Haziran 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Minikanne (2,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 258 göst.
10 Haziran 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Kar tanesi (2,974 puan) tarafından soruldu

413,960 soru

12,459,681 cevap

46,656 kullanıcı

Kategoriler

...