0 oy
3,409 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (116 puan) tarafından
Art matik deterjanı çok merak ediyorum ambalajı çok güzel duruyor yanından geçerken kokusu mis gibi, kokusu leke çıkarma durumu kullanan var mı? Bil matik güzel çıkmadı kullanmıştım o yüzden Art matiği almaya cesaret edemiyorum, Gürdal çamaşır suyunu falan kullanan var mı?

14 Cevaplar

0 oy
(8,028 puan) tarafından
Ben yunulatıcısını kullanıyorum BİM'in. Çok güzel kokuyor pembe olanı ama başka bir şeyini kullanmadım
(116 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Ben hep gürdal çamaşır suyunu kullanıyorum ve çok da memnunum canım ama makina deterjanıni hiç kullanmadım 
(116 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım almayı düşünüyorum
(3,505 puan) tarafından
Rica ederim canım denemeye değer
0 oy
(13 puan) tarafından
Ben aylık alışverişimi bimden yapıyorum herşeyimi bimden alıyorum çamaşır suyu iyi ama keskin cifi de güzel makine tableti deterjanları da iyi sadece çamaşır yumuşatıcısını begenmiyorum güzel kokmuyor vernel alıyorum onuda 
(116 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım sağol
0 oy
(3,744 puan) tarafından
Bulaşık Makinesi tableti ve detarjani hiç güzel değil 
(116 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(3,832 puan) tarafından
İlk defa bind bulaşık makinesi tableti aldım fairynin aynısı gibi yıkıyor yağ çözücüsü de cifinkinden daha kuvvetli diğerlerini bilmiyorum 
(116 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Bulasik makinesi deterjani haric hepsinden kullandim gayet guzeller 
(116 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(2,826 puan) tarafından
Çamaşır suyunu kullandım çokta memnunum yumuşatıcı ve toz deterjanini annem kullanıyor çok güzel yıkıyor kokusu da güzel
(116 puan) tarafından
(2,826 puan) tarafından
Rica ederim canım sende sağol ☺️
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Bulaşık mak. Deterjanını kullanıyorum bitsin diye gözüne bakıyorum ama çamaşır suyu yumuşatıcısı yağ çöz kiraz çöz hep ordan alırım çamaşır mak. Deterjanını kullanmadım
(116 puan) tarafından
0 oy
(2,256 puan) tarafından
Ben kullanıyorum art bide pembe yumuşatıcı çok güzel ikiside başka deterjan kullanmıyorum o yüzden gayet memnunum 
(116 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım sağol almayı düşünüyorum
(2,256 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
tarafından
Bulaşık tableti hiç iyi degil
(116 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Çamaşır suyunu aldım çok güzel bazen alıyorum toplu alışverişe gidince Domestos aliyom bitince hemen bimden aliyom guzel ama toz deterjan vs kullanmadım ama yumuşatıcısı da çok guzel
(116 puan) tarafından
0 oy
(4,144 puan) tarafından
Yumuşatıcısı çok güzel kokuyor ama asla kalıcı değil Parana yazık. Bulaşık deterjanı da başka bişey kullanmadan kötü olduğunu anlamıyorsun ben onu kullanırken Domestos döküp bulaşığa yağ çözücü sıkıyordum anca temizliyodu. Yağ çözücüsü ve domestosu aşırı keskin kokuları hassas biriysen sakın alma. Bence toz deterjan da kokusu kalıcı değildir ve leke çıkarmaz. Ama banyo temizleyicisi sarı cifi ve bulaşık makina parlatıcısı çok güzel.
(116 puan) tarafından
Profilo markası
(116 puan) tarafından
Canım Art matik aldım çok güzel yıkadı renklileri beğendim memnun kaldım
(4,144 puan) tarafından
Ay canım benim unutmamış da çok teşekkür ederim deterjanım bitmek üzere çok iyi denk geldi alıp deneyim bende :)
(116 puan) tarafından
Dene canım dene zaten 5 kg 26. 5 :)
(4,144 puan) tarafından
Baya da uygunmuş :) ah canım bim :)
0 oy
(191 puan) tarafından
Ben 3 4 yıldır kullanıyorum çok memnunum çok güzel yıkıyor leke çıkartıyor 
(116 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Hiç bbi kimyasalı kullanmiyorum  deneyenler vardır mutlaka .bitkisel kullanıyorum leke çıkarmadı süper ve bı kaşık deterjanla bile konsantre ürün kullandiklarim
(116 puan) tarafından

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 100 göst.
26 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.
0 oy
2 cevap 85 göst.
1 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde zelalclk (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 361 göst.
6 Haziran 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,726 soru

12,158,162 cevap

36,597 kullanıcı

...