0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bulunduğum şehirde detaylı ultrason yapmıyorlar Ankaraya gitmem lazım orda doktor buldum ancak onun için rapor olması gerekirmiş aşı olucaktım ama doktorum daha 2 gün önce izin werdi aşı olmam için tek dozla da otobüse almıyorlarmış mecburen pcr testi wermek zorundayım otobüse binmek için sorum şu bu test çok can acıtıyormu yaa normalde pek fazla etkilenmem böyle şeylerden ama bu test beni acayip geriyor bilgisi olan cewaplayabilir mi 

10 Cevaplar

0 oy
(231 puan) tarafından

En İyi Cevap
Hafif bir acı oluyor ama anlık bir şey korkup kendini kasmazsan daha rahat olursun zaten. Ama hiç ağrı hissetmedim diyenlere de bakma onlara test doğru yapılmamış demektir :) ağız değil de burunda hafif bir sızı oluyor dayanılmayacak korkulacak bir şey değil endişelenme :)
tarafından
Tamam canım inşallah fazla acımaz kendimi çok kasarım biliyorum kendimi
(231 puan) tarafından
Yok yok cidden ben de çok gergin gittim de sıkıntı yok hep o korkutucu görsellerden falan etkileniyor insan öyle bir şey değil. Burnuna abdest alırken fazla su çekersin de bi yanar ya en fazla öyle :))
tarafından
Oo çok iyiymiş o zaman inşallah sorunsuz atlatırım
(231 puan) tarafından
İnşallah inşallah gerilme, geçmiş olsun şimdiden
-Reklam-
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Hiç can yakmıyor ağızdan ve burundan okadar az genizin yakiyo gıdıklama gibi öğürme hissi oluyo kısa 
tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim
0 oy
(135,931 puan) tarafından
2 kez yaptum ilk de gozumden yaslar akti berbatti sanki kaşlarimda hissettim o cubugu ikincide cok kolay oldu yapan kisiye bagli bence
tarafından
Anladım kuzum inşallah kolay geçer ya acayip tırsıyorum :(
0 oy
(2,830 puan) tarafından
Bende çok korkardım hiç canın yanmıyor 
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Daha yeni yaptırdım hiç korkulacak bir şey yok canım 1 dakika bile sürmüyor hemen alıyorlar
tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun cwwapladığın için
(1,145 puan) tarafından
Rica ederim canım Amin canım cümlemizden inşallah kasma kendini hemencecik alıyorlar TV de ki gibi olmuyur orda abartıyorlar
tarafından
Anladım canım sağol tekrardan
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Yooo benşm hiç acımadı igne degil birsey degil neden acısın ki. Süphemde yoksa oyle dibine de sokmuyor cubugu. Aha kulak temizlemişsin ahada o
tarafından
Ayy inşallah
(11,927 puan) tarafından
Tabi aa kac kere oldum hem ben
tarafından
Maşallah walla Allah korusun bu hastalıktan cümlemizi
(11,927 puan) tarafından
Amin canım amin. Mesela ben 1 keresinde cok ama cok hastaydım koku yok filan test yapıldı negatif. Ama bir kerede hiç belirti yoktu kpcamda vardı bende pozitiftim
tarafından
Anladım canım çok geçmiş olsun
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Yapan kisiye gore değişiyor bence ben bi kere yaptırdım çok acıdı ya eşim 3 kere falan yaptırdı onun acımamış 
tarafından
Doğrudur canım
0 oy
tarafından
Iki kere yaptirdim hic can acitmiyor korkacak bisey yok cnm kendini serbest birak o esnada 
tarafından
İnşallah serbest bırakabilirim kuzum bu test nedense beni çok geriyor hayırlısı olsun hakkımızda bakalım bir an önce bu illet gider başımızdan inşallah
tarafından
Cnm yorumlara baktim cok kotuydu diyen var inan oyle degil hic canın acimiyor
tarafından
İnşallah canım ewet bazıları çok acıyor yazmış bazılarıda hiç acımıyor hayırlısı bakalım
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Eşim 3 gün önce verdi o testi hiç demeyim bilmeden gidip yaptır bence 
tarafından
Hadi yaa o kadar mı hayırlısı hakkımızda mecbur yaptrcaz artık başka çaremiz yok
(45,018 puan) tarafından
Ben hiç yaptırmadım eşim çok kötüydü dedi ben bile tirstim
0 oy
tarafından
Cnm o zorunluluk hiç aşı olmayanlar için diye biliyorum ben . İlk dozunu olsan sorun çıkmaz bence 
tarafından
Çıkıyormuş canım kabul etmiyorlarmış baya Bi araştırdım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 111 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Masal2603 (796 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 899 göst.
6 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gozdekumsal (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 137 göst.
6 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 287 göst.
13 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Zehram &Sefam (46 puan) tarafından soruldu

412,615 soru

12,422,350 cevap

45,288 kullanıcı

Kategoriler

...