+2 oy
726 göst.
Diğer kategorisinde (265 puan) tarafından
Tam bir rezillik su an ilk doz aşımı oldum ikinci olmadığım için beni uçağa almadılar bir aylık bebeğim ve 2 yaşında kızımla ortada kaldım mecburen inip test yaptım test parasına 500 tl verdim allahim sorsun hesabını kime ne diyebilirim ki ben aşıyı da yolculuk yapacağım için yaptım yoksa oğlum küçük olduğu için yapmicaktim su an siz 2 doz asinizi olmadan yolculuk yapmayın kızlar otobüste bile geçerli aynı kurallar ben yandım siz yanmayin

29 Cevaplar

0 oy
(14,170 puan) tarafından
Ama canım açıklama yapıldı 2 doz aşı diye haberin yok muydu 
-Reklam-
0 oy
(125 puan) tarafından
Canım 20 gündür tv izlemiyor olabilirsin sosyal medyanda mı yok etrafındakiler de mi konuşmadı hadi geçtim burayada mı girmedin herkes defalarca konuştu denk geldi suçu eşine atma şimdi yaptıkları yanlış ama sende bi araştırsaydın buraya post açıp bunu nasıl anlattıysan sorabilirdin de.
0 oy
tarafından
500 tl de fazlaymis kuzum ya saol uyarin icin yakinda ucakla yolculuk yapacaktik
0 oy
(762 puan) tarafından
Annem mecburi bir yolculuk yaptı bayagı da uzun bir yolculuk hıc bir aşıda yokdu sadece hes kodu ile gitti gayette aldılar.  Tabı donuste hemen aşıya gitti ama aldılar sonuçta 
0 oy
(2,291 puan) tarafından
Yuh yaaa gercekten rezalet...
0 oy
(25,198 puan) tarafından
Rezillik derken? Haftalardır bas bas bağrılıyo tek doz aşıyla yolculuk olmayacağı testin şart oldugu. Hiç mi duymadın 
0 oy
tarafından
Bdnm kaynım istanbula gidicekti aşı olmadğı için uçağa almılardı 1inci doz aşısını yaptı ve uçağa aldılar test felanda yapmadı
0 oy
(5,270 puan) tarafından
Ya ben avm ye gidicem bugün tek doz aşı oldum henüz ikinci dozu olmadım alırlar mi uzak birde bosuna gitmeyeyim 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 633 göst.
8 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 178 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Melek.06 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 781 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 664 göst.