0 oy
873 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar ciktim doktordan ama bu doktorda dun ki doktordan cokta farkli bisey soylemedi malesef bu doktorda bos gebelik dedi hafif bi cizgi var ama yine de cok umitlenme dedi 1 hafta sonra tekrar cagirdi:'(Bu yolun sonu kurtaj sanırım. Allah tekrarini yasatmasin insallah:(

16 Cevaplar

0 oy
(1,818 puan) tarafından
Kötü düşünme cnm hakında hayırlısı olur inşallah üzülme 
tarafından
Cok uzuldum ama olanla ölene care yok malesef:(
(1,818 puan) tarafından
Kötü düşünme canım çok şükür bebeğin var sağlıklı allah ne yazmışsa o olur cnm ben 4 kayıp yaşadım allah kimseye yaşatmasın şükğr şimdi 23 haftalık hamileyim umudunu hiç kaybetme
tarafından
Rabbim tamamina erdirsin insalalh cnm:) Allah neyi nasip ederse o kabulumuz.tabi....
-Reklam-
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı buymuş. 
tarafından
Oyle cnm:(((
0 oy
tarafından
Allah hakkında hayırlısını versin canım:( dmekki böylesi hayirlisiyms bilemeyiz kuzum :(
tarafından
Evet oyle malesef:((
0 oy
tarafından
Hayırlısı olsun Inşallah canım benim ya rabbim bilir kulunu ona göre vurur çulunu demişler bekle bakalım bir hafta daha 
tarafından
Yok cnm artik umitlenmek istemiyorm hersey olacagina varir elimizden geleni yaptik biz:(
tarafından
Nasip kısmet gülüm ya vardır bunda da bir hayır üzme tatlı canını daha yaşın çok genç elbet rabbim nasip eder
tarafından
Oyle tabi hakkimizda hayirlisi buymus demek:(
0 oy
tarafından
Rabbim hayırlısı neyse o 'nu versin canım  inşallah güzel haberlerini bekliyoruz 
tarafından
Yok cnm artik doktorlar %90%95 saglikli bi gebelik degil diyo
tarafından
Hayırlısı buymuş canım  üzme kendini
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Aallhim sabır versin  üzülme canım  Allah  buyuk
tarafından
Dun cok uzuldum ama bugun biraz daha iyiyim alistim sanjrim:(
(3,531 puan) tarafından
Herşey allahtan canım üzülme gne olur ınsaalh
tarafından
Saol cnm insallah:(
0 oy
tarafından
Uzulme kuzum ya hayir bundadir belki bi tane var oglun hic olmasa o zaman daha kotu olurdun kendini oglunla teselli etmen lazim
tarafından
Oyle yapiyorum cnm cok sukur ki o var Rabbim onun acisini gostermesin ınsalalh
tarafından
Insallah bitanem
0 oy
(774 puan) tarafından
Kuzum ben de aynı şeyi yaşadım. 7-8. haftalarda boş kese dediler. Bilmem ne görünmüyo dediler. 9. Haftaya kadar bekledim. Kalbi atmıyo dediler bu sefer. İnatla 2 gün daha bekledim. Sonra yine gittim. Kalp atışı duyuldu. Nacizane fikrim bekle. Yine de sen bilirsin 
tarafından
Oyle yapicam cnm 1 hafta daha beklemeyi doktorlar onerdi zaten:(
0 oy
(1,141 puan) tarafından
Hakkinda hayirlisi neyse o olsun 
tarafından
Oyle cnm amin
0 oy
(2,178 puan) tarafından
ya canim gec dollenme olmus olabilir mi acaba :/ canini skma bekle bakalim 1 hafta daha kadar pihtilasman var miydi
tarafından
Yoktu cnm bildigim kadariyla doktora gec dollenme olabilirmi dedim ama bana bos gebeligi düşündürttü dedi:( gec dollenmeye ihtimal vermiyolar malesef
(2,178 puan) tarafından
kese boyutu ne kadardi kac haftalik gorunuyodu ultrasonda.. Allah hakkinda hayirlisini versin insallah
tarafından
Kese 8 hafta 2 gun ile uyumlu cnm
0 oy
(458 puan) tarafından

Dunde soyledim bugunde soyluyorum allah hayattaki evladina can sagligu versin

tarafından
Amin cnmm suan icin en onemlisi bu benim icin:((
0 oy
tarafından
İçini ferah tut canım allahtan ümit kesilmez 
tarafından
Insallah cnm:((
0 oy
(855 puan) tarafından

Sabir canim 1 hafta daha bekle Allah yardimcin olsun. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah. Dualarim seninle <3

tarafından
Oyle yapicam cnm 1 hafta daha beklicem ama sonucun değişeceğini sanmiyorum artik:((
0 oy
(351 puan) tarafından
Üzülme canım benim herşey Allahtan bende düşük yaptım 3 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 8 aylık oldu sıpa yine olur İnşaAllah Rabbim hayırlısını versin inşaAllah 
tarafından
Inanrmisin artik hamile kalmaya korkuyorum:( Alanda verende Rabbim ama 2 kere ayni. Şeyi yasayinca gozum korkuyo artik:(((
(351 puan) tarafından
Yok yok deme öyle sen yine gönlünü ferah tut moralini bozma olacağı varsa ne şartlarda olursa olsun yine oluyor olmayacağı varsa en ufak bişey sebep oluyor takdir Allahın kuzum dua etmekten başka çaremiz yok :(
tarafından
Oyle cnm istanbula gidiyim guzelce kontrollerimizi yapıtiralim esimle.beraber ondan sonra Rabbim de verirse olur belki:( :)
(351 puan) tarafından
İnşaAllah canım benim olur neden olmasın Rabbim hayırlı sağlıklı gönlüne göre evlat versin inşaAllah
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Aminnnnnnnnn inşallah tatlım aminnnnnnnnn kötü düşünme kötü olmasın canım benim rabbim inşallah sana nasip eder kuzum 
tarafından
Insallah cnm benim insaallah Allah razi olsun:(
0 oy
(475 puan) tarafından
Üzülme canım benim rabbimin verdiğindede vermediğindede bir hayır vardır belki sağlıklı doğmayacaktı belki ilerde sana çok büyük acılar yaşatacaktı belkide Allah sana şefaatçi etmek için yanına aldı sen hep dua et hayırlıysa olsun ve tez zamandada sana hayırlı bi evlat versin inş
tarafından
Amin kuzum Allah razi olsun. Bizde oyle dusunuyoruz zaten boyle dusunmesek bu aciya dayanmak mumkun olmazdi :((

İlgili sorular

+4 oy
23 cevap 1,372 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Duru'm (22,185 puan) tarafından soruldu
+4 oy
28 cevap 969 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,948 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 841 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gunes1997 (3,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 143 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,473 puan) tarafından soruldu

408,971 soru

12,291,828 cevap

38,230 kullanıcı

Kategoriler

...