0 oy
111 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (801 puan) tarafından
Düğünümüz var ve ben bu havada temizlik yaptım kapılar camlar hep acıktı halıda yıkadım şuan boğazım yanıyor ve halsizlik çok var her yerim ağrıyor 6 aylık hamileyim ne yapabilirim kızlar hastanede ilaç vermezler biliyorum bitki çayı evde nane limon ıhlamur ve kış çayı var bunları içsem birşey olur mu

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ayy ben de usuttum.pencere acik uyumustum.Sabah bademciklerim agriyordu.gecmis olsun kuzu ❤️☺️

Ben ihlamur iciyorum canim.iyi gelir.
(801 puan) tarafından
Sağol canım düğün olmayaydı iyiydi temizlik bitti bende bittim şimdi düğüne hâl kalmadi
-Reklam-
0 oy
tarafından
İçme sakın bitki çayları kas gevşetir erken doğum olur Allah korusun . Sadece küçük bardakla nane limon içebilirsin başka da bişey içemezsin. Acile git hava verirler o iyi gelir biraz. Düğüne de gitme kuzum ben çok yakın akrabanın düğününe gidemedim hamileyken hasta olmuştum 
(801 puan) tarafından
Düğün bizim evde canım gorumcemin düğünü. Bitki çayı yasak biliyorum ama dedim belki 6 aylık diye içsem birşey olmaz ilk hamileligimde 2 aylıkken ebe içme demişti o yüzden sordum canım sağol
tarafından
İçme canım. Yaa o zaman mecbur gideceksin düğüne. Bence bi acile git önce hava verirler o rahatlatur
(801 puan) tarafından
Korkuyorum acile gitmeye testten korkuyorum acıtır diye. Korkmadan korkmadigim kadar testen korkuyorum. Korona olmadığını biliyorum çünkü geçen kış oldum alakası bilr yok koronayla, ama yine de test yaparlar
tarafından
Muhendis annem❤️ ihlamurun zarari yok kuzumm.Ben surekli iciyorum.Adacayi zararli ama balli ihlamur cok masum , zarar gelmez ❤️☺️
tarafından
Test acıtmıyor kız o kadar. Şerifem bana aile hekimi içme dedi kuzum
0 oy
(231 puan) tarafından
Kış çayının içindekileri bilmiyorsanız içmeyin. Bazı bitkiler hamileler için iyi değil. Ballı ıhlamur iyi gelir geçmiş olsun :)
(801 puan) tarafından
Icindekileri unuttum valla ama baya şey var
0 oy
(3,457 puan) tarafından

Bende 34+2 oldum boğazım dolmuş başım ağrıyor gozlerimin altı çöktü salginda var zaten çok zorlanıyorum:'(

0 oy
(563 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım doktora gittim agrı kesici serum yaptı daha iyi geldi
(801 puan) tarafından
Test yaptılar mi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 104 göst.
14 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 170 göst.
19 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 196 göst.
2 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 119 göst.

409,358 soru

12,303,520 cevap

38,517 kullanıcı

Kategoriler

...