0 oy
111 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (547 puan) tarafından
Kizlar selam.32 haftaya girdim.4 gundur asiri mide bulantim var ve cok ozur dilerim surekli midemden gaz cikiyor.boyle 3 dakikada bir falan.en nefret ettigim sey basima geldi.bu durumu yasayan oldu mu?yani normal midir bu hafta tekrar bulanti baslayabilmesi yoksa baska bisey olabilir mi dr a gitmeli mi?

5 Cevaplar

0 oy
(4,593 puan) tarafından
Normal canim bebek midene baski yapiyor artik o yuzden oluyor İnsaAllah uzun sürmez 

Rabbim sağ salim kucağına almani nasip etsin
(547 puan) tarafından
Amin Allah bin kere razi olsun senin de evlatlarin varsa saglik sihhat versin hep
-Reklam-
0 oy
tarafından
Pek bı bilgim yok ama çocuk saçlı olduğu zaman midede rahatsizlik olur diye biliyorum yanlış anlamadiysam :)
(547 puan) tarafından
Sanmiyorum canim ya midemde degilki bebis :)
0 oy
tarafından
Bulantı ile beraber ishal karın ağrısı varsa doktora gidin sancı başlangıcı ola biliyor, 
(547 puan) tarafından
Benim de aklima o geldi canims agolasin isin rast gitsin
tarafından
:)))))
tarafından
Ahahha seninde işin raast gitsin canım
0 oy
(79 puan) tarafından
Bende son 2 3 ay kusmaya başladım bazen günde 2 kere kusuyordum geğirmese baştan beri vardı bende
(547 puan) tarafından
Dogum sobrasi geğirme gecti mi peki?ben cok korkuyorum kalirsa diye.vardi oyle bi tanidigim surekli hava getirirdi agzindan
(79 puan) tarafından
Ilk yoktu ama bebek 2 haftalik olunca tekrar basladi  bi kac gündür yok bakalim nasil olcak artik bu arada bebegim 28 gunluk
(547 puan) tarafından
Canim saglikla buyusun insallah yavrucugun.insallah geri gelmez o mide sorunun da.sagolasin ilgilendigin icin
(79 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin tek sancıda kurtarsın insAllah :)
0 oy
(451 puan) tarafından
Bana da olmuştu geçti sonra 
(547 puan) tarafından
Dogum sonrasi mi gecti yoksa dogmadan once hemen mi gecti?

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 104 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Anne.adayii (939 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 65 göst.
25 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,247 soru

12,337,356 cevap

39,441 kullanıcı

Kategoriler

...