0 oy
181 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (74 puan) tarafından
Bal kumral rengi aldım garnier in benim saçımda açık kahve 2 3 yıldır boyamıyorum anneme boyaticam ama evde tutar mı acaba açık renk ya daha önce sadece kumral yapmıştım hafif kızılımsı gibi bakır tonlarında olmuştu ama o zamn boya vardı yine saçımda bu sefer kendi saç rengim tamamen güvenemedim kuaföre mi gitsem yoksa

5 Cevaplar

0 oy
(1,992 puan) tarafından
bence riske girme hazır saçında çıkmış kuafore git 
(74 puan) tarafından
Öyle yapayım bari açık renk sonucta
-Reklam-
0 oy
tarafından
2 kere boyaman gerekebilir benimki düz soyah aksam boyucam esim gelince kuafor 140 tl diyince vazgectim ben pahali geldi siyah sonucta 
(74 puan) tarafından
Evet ya kuaförler de çok pahalı bide bazıları iyi de boyayamiyo
(465 puan) tarafından
Kiz siyaha boyamamk icin kuafore mi gidilir allah seni  siyah adi uatunde vur boyayi yarim saate bile beklemiyo hemen siysah oluveriyor jzkdksksks biraz akilli olalim hanimlar lutfen
tarafından
Kuzu bebek varda esim de yogun calisiyor du eskiden oyle kuafore boyatirdim vakit olmuyor die
(465 puan) tarafından
Yani bunu gece bebegin uzun uyku saatimde yapabilirsin kuzu rasgele sürsen bile olur heryerine yedirmen yeterli sadece
0 oy
tarafından
bal kumralla kumral arasinda cok fark yok ki bir ton falan oynar herhalde bosa para verme bence
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Şuan saçın kumral mi ?
(74 puan) tarafından
Yok canım açık kahve
0 oy
tarafından
Belki açma işlemi gerekir canim kuaföre git bence

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 116 göst.
20 Ocak 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Lesrugg (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 124 göst.
29 Ocak 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 330 göst.
2 Mart 2020 Diğer kategorisinde Minnos bebek (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 427 göst.
10 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,767 puan) tarafından soruldu

414,181 soru

12,464,855 cevap

46,856 kullanıcı

Kategoriler

...