0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Memuriyet nedeniyle köyde yasiyorum ****** korkum oldugu icin pek disariya cikamiyorum yuruyus vs. Icin 1.5 yasinda 1 kizim var yuzum zayif ama göbek ve kalcam cok var biran once zayiflamak istiyorum evde kendim nasil zayiflayabilirim yarim saat gunduz yarim saat aksam evde kosuyorum baska ne yapabilirim yada kür olarak

6 Cevaplar

0 oy
(143 puan) tarafından
Diyey yap canim ben diyet yapiyorum şuan ve leslie yap
-Reklam-
0 oy
(2,459 puan) tarafından
Ney korkunuz var anlayamadım? Diyet yapabilirsiniz. Evde egzersiz yapabilirsiniz
tarafından
Hay.vanlara karşı korkusu var heralde canım, kedi köpek gibi
(508 puan) tarafından
Köyde yasiyorum evin onune ciksam bile sokaktan kedi köpek keçi tavuk korkuyorum pek cikamiyorum disariya bu yuzden evde yapabilecegim birsey olmali
(2,459 puan) tarafından
Göbeğin için mekik çekebilirsin mesela canım. Youtubea yazardan inceltmek istediğin bölgelerle ilgili egzersizlere bakabilirsin
0 oy
tarafından
Kızın bir buçuk yaşındaysa emme sıklığı azalmıştır. Dr rengin börekçi var Instagram'da onu takip et. Diyet değil kadının anlattığı, olması gereken beslenme alışkanlığı. Şeker ve sıfıra yakın karbonhidrat. Ve aralıklı oruç. Ben yapamıyorum ama hikâyelerinde yapan insanların sonuçlarını paylaşıyor. Tansiyon, şeker ilacını bırakanlar oluyormuş bu beslenmeyle. 
0 oy
(3,574 puan) tarafından
Ekmek ve şekeri kökten bırakın. Leme içmenize normal devam edin. 
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Spor yapmanın tavsiye ederim, göbek basen egzersizleri YouTube dolu bu tür videolarla. Bi de çok kalorili beslenme
0 oy
(195 puan) tarafından
83 le doğuma girdim 76 ile çıktım emzire emzire 58 e kadar düştüm emzirmeyi bıraktım diye kilo vermem durdu ve 60 kilo oldum
(508 puan) tarafından
Ben 1.5 senedir emziriyorum hiç vermedim tam tersi aldim
(195 puan) tarafından
Aç karınla kahve de içiyorum kabızlık sorunumda var bir çorba kaşığı sıvı yağı ilk veya sıcak suya koyuyorum sabah aç karinlar içiyorum metabolizmayı iyi çalıştırıyor

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 39 göst.
2 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.
8 Mart 2023 Diğer kategorisinde Dilara16 (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 147 göst.
19 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde NSBAYDAR (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 111 göst.
27 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sifanurr (255 puan) tarafından soruldu

411,397 soru

12,383,716 cevap

43,383 kullanıcı

Kategoriler

...