0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (659 puan) tarafından
Kızımı pazar günü acile göturduk önceki gün ateslenmisti ara ara cikiyo diye.bogazi baya tahriş olmuş kızarmış antibiyotik verdi amoklavin ilk gün verdiğim gibi sbah akşam kustu ertesi gün kusmadi iki gündür antibiyotik sonrası değil gün içinde kusuyor gündüz öksürüyor sanırım midesini bulandırıyo sonrada kusuyo..deminde mamasını içti yatırdım yine kustu üstü başı battı yıkadım şimdi dalmaya calisiyo...yarın yine doktora götürcez vermedim şimdiki antibiyotiği o yan etkimi yapiyo anlamadım.cok canım sıkıldı başına gelen varmı bu arada kızım 16 aylik

9 Cevaplar

+1 oy
(544 puan) tarafından
Canım hasta olduğu için kusuyo olabilir sen yinede doktora soyle. Benim kızımda 14 aylık boğaz enfeksiyonu geciriyo antibiyotik kullanıyoruz şuan kusma falan yok 
(659 puan) tarafından
Kusuncada korkuyo agliyo yavrum ya elini ağzına götürüyordu bı kök dişi cikiyo o ağrı yapiyo sandım hep meğer boğazı kötü olmuş hiçte aklıma gelmedi...yarın götürcez canım çok sağol :(
-Reklam-
+1 oy
(3,574 puan) tarafından
Kusturabilir. 
+1 oy
tarafından
Yoğun bı antibiyotikse eğer boğazı tahriş olmuş ya yutarken doluluk hisseder bu da onu kusturur
(659 puan) tarafından
Gittik bugün doktora ama anladığını pek sanmıyorum boğazına baktı el ayak hastalığı dedi internette baktım vücudunda falan hiç kızarıklık yokki..neyse dün gece antibiyotik vermedim bugünde vermedim alerji için bı şurup verdi ne alaka onunda anlamadım ama oksurugumuz yok bugün çok şükür haliyle kusmamizda kesildi teşekkürler cevap verdiğin için canım ❤️
tarafından
Bu ara salgın ya o odur deyip göndermiş tır başka doktora göster bide
(659 puan) tarafından
Biz geçen hafta dondurma yedik hava güzeldi tabi serin değil ama kızım bı an ısırdı dondurmayı çubuk dondurma almıştım boğazı ondan şişti onun ama şuan bı sıkıntısı yok çok şükür sıcak şeyler vermeye çalışıyorum mümkün oldukça
0 oy
tarafından

Canım sarımsaklı zeytinyağı yap bence benimde oğlumun boğazında kızarıklık vardı ateş vardı onunla iyi ettim hiç ilaç kullanmadık. Tarifi bırakıyorum

image

(659 puan) tarafından
Gittik bugün doktora ama anladığını pek sanmıyorum boğazına baktı el ayak hastalığı dedi internette baktım vücudunda falan hiç kızarıklık yokki..neyse dün gece antibiyotik vermedim bugünde vermedim alerji için bı şurup verdi ne alaka onunda anlamadım ama oksurugumuz yok bugün çok şükür haliyle kusmamizda kesildi teşekkürler cevap verdiğin için canım ❤️
(659 puan) tarafından
Ayaklarının altına vicks sürdüm bnde akşam canım bunu hiç duymamistim teşekkürler ☺️
tarafından
Rica ederim kuzum ihtiyacın olursa kullanırsın ateşe öksürüğe boğaz enfeksiyonuna çok iyi geliyo
0 oy
(282 puan) tarafından
Oğlum 14 aylık kusmasi vardı boğaz enfeksiyonu da vardı doktor antibiyotigi kusacagi için fıtil yazmıştı ondan sonra antibiyotik kullandım kusma di 
(659 puan) tarafından
0 oy
(670 puan) tarafından
Yan etkilerini oku canım yaziyodur mutlaka
(659 puan) tarafından
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Canim doktira danis ilacini degistirebilir .
(659 puan) tarafından
0 oy
(64 puan) tarafından
O antibiyotik bizde alerji yapmıştı canım yan etki yapmış olabilir

İlgili bir soru bulunamadı

409,542 soru

12,310,192 cevap

38,677 kullanıcı

Kategoriler

...