0 oy
475 göst.
Diğer kategorisinde (12,390 puan) tarafından
Kızlar oğlumu anneme bırakıp pazara çıktım pazarin bir bölümü kalabalıktı önümde bir tane bebek arabalı bir kadın var bebek arasında 2 çocuk var karşıdan da bebek arabalı başka bir kadın geldi arkamızda ki kadın da söylenmeye başladı bebek arabasıyla pazari gelinir sizin yüzünden yürüyemiyoruz falan gibisinden bende bir anda şarteller attı. Döndüm kadına sen çocuklarının anansinin karnindan yetişkin mi çıkardın dedim kimse keyfinden gelmiyo bu pandemi döneminde pazara çoklukla çocukla dedim. Asıl sizin gibi zihniyetler yüzünden ben çocuğumu evde bıraktım hadi benim bırakacak annem var bırakacak kimsesi olmayan napsin. Cok rahatsizsan git marketten al alacağını AVM de istediğin gibi yürü dedim.... Bebek arabasi olan kadınlarda ben cevap verince söylenmeye başladılar o dengesiz kadına. Aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyor bebeği çocuğu olanlar açlıktan mi olsun çarşıya pazara çıkma oraya gitme buraya gitme hayret bisey

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yere yatırıp bebek arabası ile üstünden geçmen lazımdı  
tarafından
Evet aynennn :D.d
(12,390 puan) tarafından
Karşılık vermedi ben cevap verince öylece baktı gitti üstüne cevap verseydi hakketigi oydu valla
tarafından
Patates soğan kilolarca  arabaya doldurcktn iyice ağır olacaktı böyle ki pestili çıksın gıcık ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vallahi yaa bende gıcık olurum öyle söylenenlerden 
0 oy
(552 puan) tarafından
Bebegmle bende cikamiyorum hic hep bakkaldan alirim:(
(12,390 puan) tarafından
Bakkaldan 3 patatese 10 lira veriyon pazardan 10 liraya 3 kilo aliyon böyle de bir gerçek var
(552 puan) tarafından
Öyle.kuzum bide gertmesi var nasl getiriyolar bebek arabasi. Ile
(12,390 puan) tarafından
Bebek arabasınjn altta Sepeti var benim arabayla gidince oraya dolduruyom aldıklarını markete falan gidince de öyle yapıyorum
0 oy
(1,496 puan) tarafından
Bende çıkıyorum mecbur bebekle canım bırakacak kimsem yok iyi demişsin valla
(12,390 puan) tarafından
Bakacak biri olsa da insan bu devirde guvenemiyo ki bişey olur diye
0 oy
(30,405 puan) tarafından

Amannn boş ver takma

(12,390 puan) tarafından
Öncesinde minibüsçü beni bebek arabasıyla minibüs e almadı yarım saat İETT otobüsu bekledim. Kimsenin çoluğu çocuğu yok herlade  hazır büyütülmüş almışlar zaar bı yerden.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 690 göst.
14 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde selinocalan (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,362 göst.
23 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 4,016 göst.
+2 oy
3 cevap 211 göst.
22 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Melek8663 (1,068 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,990 soru

24,423,425 cevap

351,751 kullanıcı