0 oy
714 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşimin göbek kısmı böyle oldu resmi de kirpabildigim kadar kirptim linc istemem. 2 haftadır kaşıntı var bi de randevu bulamadik. Eczacilara da güvenemiyorum

image

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Eczacıya güvenemeyip buraya güvenende ne biliyim
tarafından
Yaşamış olan olabilir
(13,306 puan) tarafından
Katılıyorum kuzum
-Reklam-
+1 oy
tarafından
bazen eczacı Dr.den daha iyi ilaç verebiliyor canım. eşin gösterip sorsun bi. veya aile hekimine görünsün. benim eşimin de ayağı mahvolmuştu mantar gibi ama mantar değildi kaşınıyor ve kabuk atıyordu. aile hekimi bi losyon verdi 3 gün de hiç bişey kalmadı 
0 oy
(391 puan) tarafından
Eczacıya güvenmelisin en doğru ilacı o verir. Neden güvenmiyorsun sağlık sonuçta, yada aile hekimine gidin derim 
tarafından
Kuzum eczaneler de bazen eczacilar değil eczaciligi okumamis olanlar çalışıyor
(391 puan) tarafından
Anladım, o zaman sağlık ocağına git altta yatan bir sebep olabilir.  Geçmiş olsun.
0 oy
tarafından
Travazol fucidin sürebilirsiniz 
tarafından
Eczaneye sorucam ama.orada da eczacilar değil çalışanlar oluyor eczaci acıyor dükkanı eczacılık okumamislar çalışıyor
tarafından
Bu söylediklerim çok fonksiyonlu özellikle travazol mantar virüs bakteri öldürücü yani hangi sebepten olduysa 3 gün içinde iyileşmeye başlar kaşımasın dokunmasın
(13,306 puan) tarafından
Tam ben yazacaktım ama arkadaş eczacıya güvenmiyor bize nasıl güvenecek merak ettim
tarafından
Siz gittiğiniz her eczanede eczaci mi çalışıyor sanıyorsunuz eczaci acıyor dukkani ama çalıştırdığı insanlar eczacılık okumamis insanlar oluyor
(13,306 puan) tarafından
O da abla bunun için krem istiyor ne vereyim diye ustasına soruyor da çok şükür kalfası da olsa en azından farmakoloji bilen eczacılarım var.
tarafından
İşte her gittiginiz eczane yapmıyor bunu prosodur okuyup veriyor bazıları bende biliyorum onu okumayı
(13,306 puan) tarafından
Kendiniz bilirsiniz valla buraya güvenmek hepsinden mantıklı çünkü. Gidip daha iyi hizmet aldığınız eczaneden alın siz de çözümü bu kadar basit
tarafından
Ben buraya da sormak istedim sordum ve bitti
0 oy
(2,256 puan) tarafından
Saglik ocağına gidin bence 
0 oy
(147 puan) tarafından
Öncesinde su mu toplamıştı 

Eğer su topladiysa sulu terme diyorlar bende de olur bileğimde elimin üstünde kaşınır yanar ve eczacı birsey vermez cildiyede krem veriyor işe yaramıyor 

Suyu sevmez ve kasidikca da çıkar çoğalır 

Benim elim olduğu için eldiven kullan demişti geçmedi 

Okuttum zamanla gecti 

Şuan gebeyim 3.5 aylık kaybolmuştu ve 5 gün önce yine çıktı şuan soluyor 

Bir krem var o çok iyi geliyor pembe kutusu 20 lr gibi fiyati var peradnol bu adi
0 oy
tarafından
Temre derler bizde . Tahminim temreye çok benziyor onun üstüne bilen biri  okur öyle kurur
(13,306 puan) tarafından
Temre öyle dağınık ve yara olmaz minicik olur.
tarafından
Bilemedim yani benzettim biraz yeni çıkmış daha sanki
0 oy
tarafından
egzamaya benziyo bnm esimde oluyor cunku nemlendirici surebilirsin kortizonli kremler hemen gecirir ama sonra yine cikar ve artar.. bir cildiyeye gorunse ii olur ama egzamaysa cozumu yok malesef
0 oy
(222 puan) tarafından
Egzamaya benziyor, travazol krem ya da sudocrem sürün
0 oy
(59 puan) tarafından

Zeytinyağı sürün en etkili en doğal en sağlıklı ilaç:)

tarafından
Aaaa evet çok sağol canım sabah işe giderken sürüp yollucaaam
(59 puan) tarafından
Rica ederim ne demek sabah akşam deneyin inşallah geçer geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Canım şuan benim vücudum her yeri az çok böyle ya bende sıra bulamıyorum ama bende kroniklesri her sene çıkıyor düzgün doktor yokki anlasın ne olduğunu oakdar tahlil yapılıyor bir şey yok alerji testi yaptırsalar anlaşılır  diyorum sıra bulamıyorum yumurtadan 3 gundur uzak duruyorum.cok yedim bu aralar daha da kaşındı eşinin başka yerlerinde de böyle kaşıntı varsa vala yayılıyor ya hametan varsa hametan sür iyi geliyor sonra dün arkadaşın annesi sirkeli suyla yikan dedi yaptım cidden dün gece az kaşındı normalde kanatiyorum sabaha kadar mahvoluyodum hametan varsa sur iyi geliyor çok ilerlemişse hametanla geçer bir de soğuk suyla duş alsın sıcak su daha da çoğaltır benim bacaklarım kollarım kalcam.bile tarla gibi olmuş berbat durumdan bugünde karnıma yayıldı burda 3 özel.hastane var ve cildiye yok devlette de 22 eylüle.kadar diyor ne yapacam bilmiyorum
0 oy
(3,503 puan) tarafından
Canım bundan benim sırtımda ciktimisti ve sebebi de akciğer enfeksiyonu çıkmıştı mutlaka altında yatan bı sebebi vardır Dr a gitmeden bı şey kullanmayın derim çünkü sebebini bilmiyorsunuz Dr bana hap bı de krem vermişti öyle geçmişti sizede çok geçmiş olsun 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 500 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 117 göst.
11 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,858 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 198 göst.
29 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 181 göst.
25 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,154 soru

12,438,755 cevap

45,907 kullanıcı

Kategoriler

...