Kizlar 33 haftaligim gercekten artik insanlardan skldim aa cok kucuk nasil 8 ayliksin nasil bebek bu falan gbi sozler terslemekten ben biktim. Bigun kavga edicem hamile bi insana boyle denirmi bu insanlar ne kadar cahillll. Bugun pazarda bana biri dedi 8 aylikmi ne kadar kucuk bebekte bisey mi vwr sagliksizmi dedi bol bol xeviz ye su ic bi tepem atti niye sagliksiz olsun dedi ki ustumdede bol kazagim vardi . Agzinizi hayri acin cok saglikli oglum dedim. Ne yiyip icecegmide doktorum soyluyo zaten dedim. Allahim cahil insana katlanamiyirum azcik dusynce olur ya tamm anladik kucuk ama bazilari her gordugunde soyluyor. 45 gunum kaldi dkgurmama benimde kafama takiliyor artikkk 15 kilo aldim bide yaaa
Ic karnin genistr cnm ,gerekirse tersle bidha birsey soyleyemezler
Bebek dogunca gozlerine sokarsin canim düsuncesizler :)
Aman canim bazi insanlar cok patavatsiz oluyorlar agizlarindan cikani kulaklari duymuyo takma sen onlari ic karnin genis oldugundan oyledir onemli olan sagliklari
Kiz ne guzel karnin buyuk degil aman onlar oyle desin bende 6.5 ayligim bana diolar hic belli degil hamile oldugun bende sewiniom :)
Ben 36+2 yim hic karnim yok. Boyle cok iyiyim mutluyum yeterki saglikli olsun.
Benimde cok buyumedi canim hamile degilmisim gibiydi 7 den sonra biraz büyüdü simdi 11 gun var doğuma normal boyutta cok buyuk degil herkes diyordu karnin buyumedi ozelliklede kaynanam zayif dogurcan kendinde kilo almadin nasil hamilesin diye bende doktor saglikli diyor derdim şimdi oglum 3 kilo bu seferde karnin aşağıya inmedi senin daha cok dogumuna yanlis hesaplamisin diyo. Vel hasil kendinden baskasini takma
Kaç kiloyla hamile kaldın şuan kaç kilosun canım
Bende 8 ay 10 gunlukken dogum yaptim ilk bebegimi...sanci odasinda doktorlar ultrasonla muayene ederken sasirdilar yuh suncacik karinda 3400 gram bebek var ic kkarnin ne kadar genismis demekkidediler bide dogum esnasinda karin sertlesip toplaniyo dahada kuculdu...bebegin gelisimi iyiyse onun bunun laf cokta onemli degil
Son ay baya büyüyo bende hep karnım cıksın istiyodum o kadar cıktı ki hep catladı ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum insanlar bos bos konusuyo cıkmaması güzel bisey bence benim ablamında hic cıkmazdı suan 3 cocugu var ama fizigi hala cok guzel
Aaa benim de oyle herkes soryo ama ben tam tersi 15 kilo verdm cok kilolydum 15 verdim snra yavas yavas 15 tekrar aldm 8.ayim biti 9 grdimm birden karnım buyudu insalari takma bana neler neler dediler yaaa
Ya boşver canım. Aynı şeyleri bnde yaşıyorum 37 haftalığım 9 aylık gibi durmuyor karnim inan ki. Bol şeyler giysem hiç belli olmuyor. Çocuğum da 3350 grm. Kaynanam da diyor sen beslemiyosn çocuğu aç kalıyor. Kafam atti dedim sen 2 kilo doğurdun ustleik ilgilenmedin bana sarma dedim. Karnı ufacık olup 4 kilo doğuran arkadaşlarım var hiç de takma. Maşallah deyin de geç
Eskiler iki kişilik yer siserdi karınları ikiz gibi olurdu tabi biz smdiki nesil bilinçliyiz yani ne yicez biliyoruz ödem de yoktur sende o yüzden bnde öyleyim. Sen takma
Bende aynıyım boyum uzun hiç belli etmiyorum kilo aldığımı ve şişmedim de çok şükür. Karnım küçük nerde bu bebek diyolar küçük demek ki filan 250 gram bebek doğurcan diyolar **** oluyorum
Yerinde olsam 8 aylık demem 6 felan derim.konusacagını bıle bıle tutup dıyosun :) senın hesap bana da bebek sorarlardı onceden yok dersim kac yıllık evlısın 4 deyınce aa yap yap bı tane cekıyolardı.sonra baktım bas edemıyorum yenı tanıstıklarıma daha yenı 1 yıl olmadı dıyodum yaslı teyzelere :D
Cnm benimde komşum her gördüğünde söylüyor pekte takmıyorum iç karnım geniş demekki bende kilo aldım ama hepsi popoma gitti artık doğumdan sonra onu eritmeye calisacam çok şükür kızım sağlıklı bende sağlıklıyım gobegim mi küçük Muş şumu olmuş bumu olmuş ilk gebeligim olmasına rağmen pek takmiyotak insalari ve kendimi korkutmuyorum sende öyle yap ağzı olan konusykon biliyon
Derlerde derler boşver..cok buyuk olsa karnin ohh ne cok kilo almissin duba gibi olmussun derler kucuk olsa sagliksiz derler..bende 7 aylik ikiz hamileyim ama karnim tek gebelik gibi banada cok diyolar kedi yavrusu gibi bebekler dogurcan diye..hııı evet diyorum geciyorum artik..
Aynı seylerı bnde yasıyorum canım aynısını hemde oysa kı senı gorenler sna ıkı hos sey deseler gordugum en guzel hamıle sensin deseler olurler zaten Valla olurler ve ben bu durumu esımın aılesı tarafından yasıyorum canım :( annanesı bna Bı gun sımdı anam cocuk ne dar yerdeyim ben dyerek agzını gozunu eydı ve benn ogun gun boyu aglamstım gorusmedım dha sonra sende gorusme bu tur cahıl insanlarla asla bas edemesın
Bende sekiz aylık hamileyim benimde hiiççyook iç karnım genis bitane desen yırtılmam yook o yüzden seninki de öyledir canım takma kafaya
Bende sekiz aylık hamileyim benimde hiiççyook iç karnım genis bitane desen yırtılmam yook o yüzden seninki de öyledir canım takma kafaya dilin kemiği yook ağzı olan konsuyor
Cnm bnmde karnim küçük benide her goren ne kadar kucuk hic belli olmuyor falan filan diyodu ama bn hic takmadim simdi 37 haftalik oldum simdi iyice buyudu ama bosver insanlari takma agzi olan konusuyor
1,502,406 soru
24,531,325 cevap
359,979 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın