0 oy
441 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (413 puan) tarafından
Kızlar bugun oğlumla oynarken baş parmağının açılmadığını gördüm hala uyuyamıyorum üzülüp ağlamaktan bu zamana kadar nasıl farkedemedim nasıl anneyim ben :((( nolur aydınlatın beni vsrmi başına böyle bişey gelen netten baktığımda tetik parmak yazıyor çok içim acıyor parmağını görüp dokundukça :( 

5 Cevaplar

+1 oy
(2,272 puan) tarafından
Parmak sedromu da diyorlar büyüdükçe kullanıyor sonradan olmadıysa mesela kuzenim geçen ay aynı şikayetten ameliyat oldu düzeldi ama o sonradan oldu 5 yaşında şuan 1 s3ne önce düştü parkta cam ordaki sinirlere zarar vermiş kullanamadı parmağını geçer diye düşündük geçmeyince götürdük doktora çocuklar bazen doğuştan bile kullanmıyormuş öyle sendrom haline getiriyorlar inşallah kolaylıkla geçer yinede için rahat olsun bi doktora görün canim
-Reklam-
0 oy
(1,744 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin belki sana öyle gelmiştir inşallah bişey yoktur 
(413 puan) tarafından
Saol, canım keşke öyle olsaydı ama öyle değil yavrumun parmağı açılmıyor resmen :(
(1,744 puan) tarafından
İnşallah düzelir bilmiyorum ilk fefa duydum ama tıp o kadar ilerledi ki illaki çözümü vardır üzülme anne olmak çok zormuş Rabbim şifa versin
0 oy
tarafından
Bas parmagi acilmiyor ne demek kuzuu?
0 oy
(186 puan) tarafından
Cnm belki o zaman öyle hemen üzülme dertlenme inşallah öyle değildir takip et hiç mi acilmiyor öyle olsaydı belki bu zamana kadar farkederdin
0 oy
tarafından
İnşallah zamanla açılır cnm

Sen yıne bi doktora göster 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 420 göst.
11 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysenur5561 (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 165 göst.
0 oy
13 cevap 1,045 göst.
25 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.
22 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,437 soru

24,460,494 cevap

354,586 kullanıcı

...