0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (1,281 puan) tarafından
Eşimin egzama sorunu var ense kısmında saçların içinde doktora çıktı egzama için konazol ve keterol şampuan yazmış kremde var Faydası kullandığı zaman ama sonra yeniden oluşuyor geçici bi çözüm hep bildiniz neler var egzamadan kurtulmak için

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şampuan çok kalıcı bir çözüm olmuyor açıkçası bende kullandım yeşil zeytin yağlı sabun kullanması lazım biraz sert yapıyor saçları stresten uzak durucak birde 
(1,281 puan) tarafından
Aslında çok sıtres olca bir durumumuzda yok ama
-Reklam-
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Canm bende de var oncelikle sebebi arastirilmali.. bendeki kontak egzama olarak geciyor bulasik deterjani çamaşır ilaci vs. kullninca hemen çıkıyor eainin de böyle bi durumu olabilir eger bulundugu ortamda bu tarz veya kimyasal seylerle ilgileniyorsa çıkar yine.. 
(1,281 puan) tarafından
Yok ya yazdıklarının hiç biri yok neyden geliyor sebeb bılemedim
0 oy
tarafından
Benim eşimde var. Maalesef o verdiği ilaçların hiçbir faydası olmadı. Kendi çözümünü kendi buldu. O kadar şampuan değiştirdi ki. Sonunda bittim sabunlu şampuan buldu ve şuan yok denilecek kadar az. 
(1,281 puan) tarafından
Dur bide eşim alsın denesin umarım geçer
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Geçecğimi vardı orasını tam  blmiyorm ama ben gül kremi kullanmıştım geçmişti 
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Kantaron yağı sürsün aktardan alın .. kuru dut kürü araştır yap iyi geliyo .. 
(1,281 puan) tarafından
Kuru dut iccek demi aldık bir paket
(4,962 puan) tarafından
Suda 5 dk kaynat dayanabildi sicaklikta pamukla suyunu dutu o yerlere sur
0 oy
(423 puan) tarafından
Benim eşimde de aynı sorun var . Ne yazık ki temelli geçmiyor. Stres olunca meydana çıkıyor. Biraz relax takılsın
0 oy
(3,491 puan) tarafından
Ben iki yıl önce birini görmüştüm elinde egzama vardı ama çatlamış yarılmış çok fenaydı, bentonit kili tavsiye etmiştim,geçenlerde haber gönderdi egzama geçti diye. Medikil marka bentonit kili, içiliyor suyla, bi araştırın. Barsakları temizliyor. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 380 göst.
3 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,281 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 94 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde mvlude.97 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.
17 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elvan00 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 118 göst.
5 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Princess_s mother (650 puan) tarafından soruldu

401,047 soru

12,001,831 cevap

36,186 kullanıcı

...