0 oy
174 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (530 puan) tarafından
Arkadaşlar uzun Bi süre yoktum özel sebeplerden dolayı size ihtiyacım var oğlum 11 aylık rotavirus pozitif çıktı ve çok ağır geçiriyor 5 gün oldu bugün hastaneye yatması lazım ben 1 gün yatırabildim 2 tane çocuğum daha var bakacak kimse yok rezil oldular hemen çıkardım oğlumu her akşam acile götürüyorum su veriyorlar serum dan ne yapıcam bilmiyorum ilacı yokmuş doktor sadece reflor yazdı hiç bişey yemiyor herşeyi kusuyor günde 15 den fazla altına yapıyor su şeklinde çocuğumun rengi bile değişti atlatanlar ne yaptınız ve dua istiyorum okuyan herkesten :((((

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım asi olmuş muydu 
(530 puan) tarafından
Yok canım olmadı
-Reklam-
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Allah şifa versin canm
(530 puan) tarafından
Aminn inşallah canım
0 oy
(12,268 puan) tarafından
Rota virüsü nu çok duymaya başladım çocuklarıma aşı yaotimadjm belirtisi nedir çok geçmiş olsun canım ❤️
(530 puan) tarafından
Başta ateş oldu canım sonra kusmaya başladı ve durmayan ishal burun akıntısı oldu
(12,268 puan) tarafından
Oyyyy canım benim yaaa kaç yaşına kadar bu aşıyı yaomtirmak gerekiyor kızım 2 yaşına girdi
(530 puan) tarafından
6 aya kadar diye biliyorum canm geç kaldık
(12,268 puan) tarafından
Yaaaa:(( hemşire bsns bilgi vermedi
(530 puan) tarafından
Bize de vermedi şimdi öğrendim adını bile
0 oy
tarafından
Cnm Allah sifa versin. Nasıl bulasmis
(530 puan) tarafından
Amin inşallah Bilmiyorum ki hiç evden çıkmıyoruz anlamadım
0 oy
tarafından
Allah şifa versin inşallah 
(530 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(367 puan) tarafından
Aşı olmusmuydu canım bizim tanıdığımız da geçirdi bir hafta on gün hastanede yatmıştı evde sürekli sıvı tüketmeye çalışın emiyorsa bol bol emzirin sıvı kaybını önlemek gerekir pirinç suyu ishale iyi geliyor onu verebilirsiniz çok geçmiş olsun Allah şifa versin
(530 puan) tarafından
Sağol canım hiç bişey yemiyor içtiği suyu  bile b kusuyor napıcamı bilemiyorum artık aşı olmadık bilgim yoktu yeni öğrendim adını bile
0 oy
(173 puan) tarafından
Once biz hastalandik cocukalrim sonra oldu once ates oldu sonra siddetli burun akintisi oksuruk geceleri kusma. Kucuk olan daha toparlanamadi. Bu rota virus mu simdi 
(530 puan) tarafından
Bilmiyorum canım ishal de varsa olabilir tahlil yaptır hemen
0 oy
(544 puan) tarafından
Hiç bisey yapamadım ben sadece 1 hafta hastanede yatı serumlar iyi geldi. Ve iyileşti 3 gun icinde kakasi normale döndü doktor bizi ne olur  ne olmaz taburcu etmedi 2 3 gun daha yatik. yanlış yapışmışsın kesinlikle hastanede yatması lazım 
(530 puan) tarafından
Çocuklarım olmasa hiç durmuycam canım biri 6 yaşında diğeri 4 tek başlarına kalamazlar
(544 puan) tarafından
Hiç yakının yokmu bakabilcek babaları nerde
(530 puan) tarafından
Babaları çalışıyor izini yok benim ailem uzk konuşmuyorum kimse yok bırakabileceğim
(544 puan) tarafından
Anladım canm Allah şifa versin eğer emziriyorsan bol bol emzir
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Ah keşke aşıyı olmuş olsaydı benim yeğenim 1 hafta hastanede yattı ancak o şekilde geçti kuzum bi şekilde yatır yavrunu öyle geçmez yoksa çok geçmiş olsun en yakın zamanda sağlığına kavuşur inşallah..
(530 puan) tarafından
İnşallah keşke yatırabilsem rezilim halimi görseniz Bi çocuklarıma bakan yok
(3,158 puan) tarafından
Tüh çok zor olur öyle  ya üzüldüm inan yakın olsak ben bakardım çocuklarına inan komşun filan yok mu annen kayınvaliden filan varsa gelsinler yanına
(530 puan) tarafından
Kayınvalidem alt katta oturuyor neyi var bile demedi kapısını örtüp evine giriyor kızının çocuğuna bakıyor annem babam yok kötü gün olunca etrafın boş kalıyor işte
(3,158 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ne diym...:-/
0 oy
(5,939 puan) tarafından
Çok  geçmiş olsun  canım hemen  iyileşir  inşallah  

Bu aralar  çok  duydum  ya  rota virüsü  allhtan  ben yaptırmıştım  

İnsalhh  tez zamandan  ayağa kalkar  iyileşir  bebişin 
(530 puan) tarafından
İnşallah canım dua et lütfen :(
(5,939 puan) tarafından
Canım  ama  hastaneye yatırmalisin  böyle  yaparak  çocuğun  hayatıyla  oynuyorsun  bu virüs ölüme  bile  yol  açıyor  allah  korusun  eşin  izin alsin o kalsın  hastanede  sende  çocuklarına bak  ewde
(530 puan) tarafından
Eşim izin alamadı tek eleman çalışıyor yıllık izin bile alamıyor hergün dua edip ağlıyorum Çok çaresizim sürekli acile götürüyorum inşallah bişey olmaz iyileşir hemen
0 oy
(547 puan) tarafından
Size bu konu hakkinda bilgi vermeyen saglik ocagini bence simayet edin.nasil verecek bu yasadiklarinizin hesabini? Ve asi karsiti anneler de okuyunca gorsun evlatlarini bekleyen tehlimeyi.Allah bi an once sifasini versin.insan gozunun onunde cocugunun aci cekmesine ici gider tabi
(530 puan) tarafından
Şikayet etsem ne olucak ki canım benim çocuğum bunu yaşadıktan sonra çok kötü oldu yavrum Bi deri Bi kemik kaldı zaten zayıftı Allah razı olsun canım dua eder mısın

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 322 göst.
31 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 255 göst.
0 oy
9 cevap 176 göst.
0 oy
1 cevap 62 göst.

413,143 soru

12,438,466 cevap