0 oy
666 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (785 puan) tarafından

Merhaba kızlar ben gardrops uygulamasından bir ürün sattım ama kargo işini falan pek anliyamadim böyle bir kod geldi ben bu kodu alıcıya mı yollayacağım yoksa kargo firmasına gittiğimde kargo firmasına mı vereceğim ve bir de param benim hesabıma nasıl geçecek kargo firmasından mi

image

alacağım parayı bilgilendirirseniz beni sevinirim

4 Cevaplar

0 oy
(2,262 puan) tarafından
Sen kargonu PTT görevlisine verirken bu kodu da göster onlar sisteme girecek bir de paran hesabına yatar sende gardrops hesabındaki paranı karta aktarabilirsin
(785 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(206 puan) tarafından
Kargo kodunu direkt kargo görevlisine söyleyeceksin canım zaten sistem üzerinde adreslerimiz telefonlarımız kayıtlı olduğu için otomatik kargolandi diye gözüküyor gardropsta komisyon kesilmiyor diye biliyorum yani 100 liraya sattiysan hesabına 100 lira geçecek düzeltiyorum gardrops cüzdanına sonra cüzdandan onu kendi hesabına aktarıyorsun iban bilgilerini giriyorsun ve aktarılmış oluyor sabahtan 10a kadar yaparsan aynı gün içinde 10 dan sonra yaparsan ertesi iş günü aktarım yapılıyor bu şekilde.
(785 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Canm ben de yeni öğrendim . 3-4 gün önce ilk ürünümü sattım . Bu gördüğün kodu PTT de görevliye gösterip gardirops uygulaması uzerinden satış yaptığını belirt. Sonra ürünün alıcıya gidiyor . Ürünün alıcının eline ulaşınca onaylıyor .( 2-3 gün sonra yani ). Onaylayinca para cuzdanina geliyor . Sen o parayı hesap kartına cekebilirsin . Çekme işlemine basınca orda işlenir hesabına . Hesabına da 2-3 güne anca aktarırlar 
(785 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim canım
0 oy
(8,488 puan) tarafından
 Canım gardrops bende kullanıyorum bak şimdi hesabına herhangi bir bankanin ibanini yaz bu kodla gidiyosuun PTT ye ben gardropsdan kargo yollicam diosun bu sipariş kodunu veriosn ondan sonra alicii aldıktan sonra senin paranı onayliyor paran cüzdanım kısmına gidiyor hesabta gormussundur şuan ,0 TL dir hatta o sonra o cüzdanım kismindan atabilirsin ibanina
(785 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 148 göst.
0 oy
2 cevap 83 göst.
20 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Aslı saray (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Cansu07 (8,038 puan) tarafından soruldu
0 oy