0 oy
427 göst.
Aile kategorisinde (73 puan) tarafından
Kızlar ya bebişim 5 aylık babası daha boylr hoplata zıplata sevdiğini gormedim ya. Gelir iki dakka şit lit yapar gider. Bi gunde bana kahvaltı hazrlasana dedi tamam dedim. Brbekte mızmızlandı yerdeydş. Deddim al kucagına ben sana hazırlayana kadar. Yok tamam gerk yok yapma dedi almamak için. Yani uyuşykluğundanmı anlamadım ki. Mesela 9 10 gundur evde deildm. Şakalaşıyım dedim. Benimi daha çok ozledn bebeğimizimi diye. Ben bebek der diye dusundum. Bana seni dedi şakasınamı dedi ciddi mi soyledi bilmiyodum ama gercekten bu hiç hoşuma gitmedi. Ne biliyim ya bebeğime üzüldüm ağlayasım gel o derece. Ben ona soruyorum niye boylesin raz seviyosan belli et al kucagına hoplat zıplat Bana diyoki babalar uzaktan sever. Sinir ediyo beni. Bebeğin fotosunu ister genelde dışardayken. Gorumcemin yanındada açmış bebeğin fotosunu bu benim çocuğum ya kurban olurum sana gibisinden şeyler soylemiş. Ablamadımki ne yaşıyor için. Kaynanamla altlı üstlüyüz. Bekar kaynım var. O daha çok kucagına alıyor 

13 Cevaplar

0 oy
(28,825 puan) tarafından

Sevgisini belli etmiyor demekki bunu bu kadar takma.

(73 puan) tarafından
Ne biliyim baba sevgisini dolu dolu hissetsin diyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Babalar uzaktan seviyorsa. Benm eşim çocuklarımın babası değil. Muhtemelen aldattım onu. Başka bir açıklaması olamaz. 
tarafından
Güzel ironi sevdim:D
tarafından
❤️ tenk yuu ☺️☺️❤️
(416 puan) tarafından
Valla benim eşim bana kızsa bebeğine bile bakmıyor sevmiyor kizmasa bile sevmiyor çocuğunu
0 oy
tarafından

Babalar uzaktan sever dusuncesi hala bitmedi mi ya ?? Bi bitsin artik soyle dusunceler.

Muhtemelen babadan oyle gordu  , bunu dogru saniyor.

Cok uzuldum senin ve bebegin icin kuzum benim ❤️

Al karsina konus guzelce.Boyle olmaz , olmamali.
(73 puan) tarafından
Konusuyorum zaten. Eşimede üzülüyorum baba sevgisi hiç hissetmemiş ne o ne de kardeşleri. Okula gitsinler diye bile bırakmıyomuş daha onlar kucukken. Babası iyi değilmiş yani. İşte kayınpederim iş işten gectikten sonra duzelmiş
tarafından
Ahh ahh ne zor onun iicin de .Kim bilir nasil seviyordur ama dogruyu babasindan gordugu gibi saniyor.Ya da yapamiyor.
(73 puan) tarafından
Evet çok kotu bi yuvada buyumuşler malesef
0 oy
tarafından
demek ki onu da oyle sevmisler cnm
(73 puan) tarafından
Evet malesef
0 oy
tarafından
Babalar uzaktan sevmez bu yanlış bir düşünce benim babamda ben sizi uykunuzda seviyorum derdi inadına gider sarılır öperdim amann huysuz sulanma der gülerdi bana iyiki yaptım bak şimdi kokusuna hasretim

Elbette seviyordur kızını uzaktan olmaz sevkati görmeye ihtiyacı var şimdi küçük daha ama bunu düzeltmesi lazım eşinin

Benimki öyle değil hamileyken karnımı falan çok sevmezdi ama şimdi evde olduğu sürece kucağından indirmez evcilikti emekleme yarisiydi akşamları genelde eşimde Mehlika
(73 puan) tarafından
Ya benimkide karnımı falan severdi ama doğduktan sonra anlamadımki değişti gibi. Bana diyo ayaklansın onu hep cıkarcam. Ama inanasım gelmiyor. Bide duygusal. Bişy oldumu gizli gizli ağlar onuda biliyorum
0 oy
(12,797 puan) tarafından
Babalar uzaktan mı sever. Gitsin ordan ya. Canına sarar benimki. 
(73 puan) tarafından
En guzeli sizinki
(12,797 puan) tarafından
Eşine bunun normal olduğunu anlat.evladını sevmezse eğer sevgisini hissettirmezse ruhunun aldığı yarayı kimse tamir edemez yavrusunun. Bunu aklından çıkarmasın. Başı okşanmayan, babasını bir kez at yapmayan, parkta babası ile koşamayan, kedi köpek besleyip babası ile sevemeyen eksik bir çocuk yetiştirmesin. Biz öyle büyüdük de demesin. Bize yapılan her şey yazık ki doğru değil
(73 puan) tarafından
Çok guzel konuştunuz bakalım konusuyorum zamanla değişir inşallah
(12,797 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Ya aslında bu biraz kişinin yapısı ile alakalı birşey bence. Gerçekten kimi insan gerçekten sevdiğini belli ediyor uygulamalı olarak kimi insan da içinde yaşıyor sevgisini. Ama bence emin ol seviyordur. Evlat bu ya sevilmez mi hiç. :) 
(73 puan) tarafından
Evet oyle
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Ailesinden oyle görmüştür canim yoksa sevmez olur mu. Sen yavaş yavaş alıştır onu. Baba sevgisi cok onemli falan de 
(73 puan) tarafından
Diyorum bakalım hakkımızda hayırlısı
(2,265 puan) tarafından
Inşallah canım
0 oy
(7,486 puan) tarafından
Canim erkekler bizim kadar ilgili olmaz hic canını sıkma. Benim esim sever eder ama hic Ağlamasın huysuzlanmasın ister. Cani sevmek isterse cocuk istemesede zorla sever. Yani değişi tipler erkekler. Sende bu kadar üzülüyorsan direk şöyle canim bazı babalar hele kucuk bebekten korkar belki büyüdükçe baba dedikce cok farkli olacak. Sen enazindan konuşursan farkına varmasına sağlayabilirsin.
(73 puan) tarafından
Konuştum konuştum. En sonda tartışmalı konustum. Bi gun yolda biz giderken süt darı satan birini gordu istiyomusun dedi hayır dedim. Hamileyken hep istiyodun yiyodun dedi. Brnde dedimki çocuğumdan pişman deilim canmdan cok seviyorum ama bilseydim senin boyle yapcagını hiç cocuk dusunmezdim dedim. Oda bana kızdı tek senmi sevdiğini sanıyorsun bu bebeği diye. Sevdiğini biliyorumda. Belli etsin istiyorum. Bençde sevdiğini pek belli etmez. Ama çocuğa farklı olsn istiyorum işte annelik duygusu
(7,486 puan) tarafından
Canim dediğim gibi soyle baba desin dillensin yürüsün falan inan ozaman daha farkli olur. Her insanın yapısı bir değil. Madem konuşmuşsun takma ozaman.
(73 puan) tarafından
Aynen oylr bakalım değişcekmi
0 oy
(11,693 puan) tarafından
Kendi babasından da aynısını görmüştür ondan
0 oy
(692 puan) tarafından
Babaliktan ziyade bence eşinin yapısı o sevgisini belli edemiyor. Ya da tam bebeğe alışamadı canım 
(73 puan) tarafından
Ben bu bebeğimden once dusuk yaptım. Bana hiç belli etmedi ya üzüldüğünü  hemde hiçççç. Ama abisinin yanına gitmiş hüngür hüngğr ağlamış. Anlamadımki nasıl bi yapısı var
(692 puan) tarafından
Oy kıyamam ya bence eşinin üstüne gitme. Evladın buyudukce ona yakinlastikca oyun istedikçe daha çok belli eder belki
(73 puan) tarafından
Belkide bakalım
0 oy
(1,238 puan) tarafından

Bu sevmediği anlamına gelmez bazı erkekler yürüyen konuşan çocukları daha çok sever benim eşimde bebekken zorla alırdı kucağına ben ısrar ederdim diye Şimdi kosuyo oynuyo daha çok seviyor bide bebelerden korkuyorlar nasıl tutulur nasıl sevilir pek bilmez eşim:)))

(73 puan) tarafından
Anladım belki buda oyledir
0 oy
(3,552 puan) tarafından
Boyle şeylere şaşırıyorum ya bi baba nasıl çocuğunu can ciger gibi sevemez ki. Erkekler göstermiyor demeyin baba olan öyle bi gösterir ki ... yani tuhafıma gidiyor benim eşimin gözü kızımdan başka bi şey görmüyor beni falan ikinci plana atar konu kızım olursa 
(73 puan) tarafından
Oy oy gelde bana sor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 258 göst.
20 Nisan 2021 Aile kategorisinde Prenseslerinannesi! (578 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 649 göst.
28 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 342 göst.
+1 oy
5 cevap 575 göst.

406,199 soru

12,178,583 cevap

36,668 kullanıcı

...