0 oy
868 göst.
Diğer kategorisinde (1,470 puan) tarafından
Bildiğiniz avizelerden korkuyor yaa uzun zamandır böyle bir ara düzelmişti. Şimdi şöyle anlatayım bir ses duyup korkuyor hemen onlara bakıyor sanki onlardan o ses çıkmış gibi akşam yatırıyorum sütü bitince ağlıyo gidiyorum yanına avizelere bakıyor ama anında neşesi yerine geliyor değişik bir durum. Hocaya okutalım dedik istihareye yattı acaba bişeyler mi görüyor diye çocukta aşırı nazar var okunması lazım dedi ama okutmadık öyle kaldı ya nasıl bir yol izlemem lazım bana akıl verin Allah aşkına 

7 Cevaplar

0 oy
(581 puan) tarafından
Kaç aylık? Fahagsjdjdjbzn
(1,470 puan) tarafından
21 aylık
(581 puan) tarafından
O aylarda çok normal 2 yaş sendromuna giriyorlar değişik değişik huylar edinebilirler. Sakin kaldırma avizeleri zamanla alışır kapalıyken dokundur hissetsin konuşarak sevdirebilirsin inan anlar alışır. Şimdi kaldırırsan tekrar yadirgar zamanla düzelir geçici bi durum
(1,470 puan) tarafından
Evet canım kaldırmak çözüm değil bence de sonradan tekrar edebilir veya anneme gidince napçam onlar da mı söksün avizeleri. Gün içinde cici diyorum o da cici diyo dokunduruyorum bak lamba diyorum o da lamba diyor ama yatacağım zaman yine olanlar oluyor
(581 puan) tarafından
Çok normal sabret akşamları uyumasına yakin gece lambası aç bol bol dua et inan zamanla geçecektir.
(1,470 puan) tarafından
İnşallah canım yaa inşallah bol bol sabır çekiyorum 6 aylık bir kızım daha var gücüm kalmıyor bazen
-Reklam-
0 oy
tarafından
avizeleri bu durumu atlatana kadar kaldır bence 
(1,470 puan) tarafından
Düşündüm ama sonra dedim ki ya tekrar takınca aynı sorun başlarsa
tarafından
kaç aylik canım ilerde büyüdükçe aynısı olacağını sanmiyorum
(1,470 puan) tarafından
21 aylık canım
0 oy
tarafından
Benim kızımda çok korkuyor seslerden ama bizim alt katta eskiden mikrop Bi komşu vardı her gün matkap çalıştırıyodu gece yarısı bile çocuğum sesten korkup bagırıyodu onun yuzunden olduğunu duşunuyorum pislik herif kovuldu ama kızım hala korkuyo mesela fırından korkuyo Bi yerde tamir sesi olsa yada takırtı olsa korkuyo nasıl alışacak bilmiyorum 22 aylık benimki 
tarafından
22 aylık evet konuşuyor kendini ifade ediyor
(1,470 puan) tarafından
Maşallah canım konuşmasına ama napçaz bilmiyorum
tarafından
Bende bilmiyorum geçen gün babam farketmiş çocuğun yanında yuksek sesle konuşmayın korkuyo dedi acaba diyorum eski komşunun gürültüsünden travma mı oldu. Adam psikopattı en sonunda yönetici kovdu gece 2 de bile matkap yapıodu gündüz zaten yapıyordu biz bile bazen sesten sıçrıyoduk.
(1,470 puan) tarafından
O da mal mıydı yaa Allahın cezası çocuğa sebep olmuş
tarafından
Sorunluydu psikolojisi bozuk
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Canım kendin oku kalem suresi 52 ve 53 ayet nazar suresi dır ve güçlüdür

Felak nas fatiha oku nazarlar için üstüne üfle bitince de biz parmağımızı dilimize değdiririz alnına süreriz dilimdeki dua sana hayır getirsin diye 

Kalbinin ferahlamasj için elini bebeğinin kalbine koy uyuduğu zaman rahat yaparsın İnşirah suresi oku bol bol ne kader okuyabilirsen

Ve bunu kendine de yap 
(1,017 puan) tarafından
Hangi duanın faydası olmamıştır ki içten gönlünden geldiği gibi yap ezan sesi eve girmiyorsa ezan aç evde içiniz ferahlar yada İnşirah suresinin bin derde devası vardır dinle oku bol bol kendine de oku bizde okuyan kişiye geçtiği inanılır o yüzden kendine de okurlar
(1,470 puan) tarafından
Cami tam dibimizde canım eşim de ben de namazlı insanlarız kızımı da hep okurum ama nazar mı başka bişey mi bilemiyorum
(1,017 puan) tarafından
Kimi kişiler yurt dışında yaşıyor ya o yüzden aklıma geldi okuyun bol bol ya da elektrik gidip geldiyse Bi an ondan korkmuşta olabilir
(1,470 puan) tarafından
Hay aklınla bin yaşa canım zaten bir gün elektrik gitti o günden sonra öyle oldu
(1,017 puan) tarafından
Yanıp yanıp söndü sanırım =)) ah kuzum
0 oy
(3,128 puan) tarafından
Canım oku sen sürekli internetten bak korkan bebeğe okunacak dualar sureler arapça bilmesende de Türkçe yazılışını oku. Suyuna oku içir. Rabbim şifa versin inşallah
(1,470 puan) tarafından
Canım yaa her yatmadan önce okuyorum ayetel kirdi nas Felak ihlas süresi ama yine de aynı
(3,128 puan) tarafından
Olmazsa bi tam hoca olan birinden yani büyü falan işleri ile uğraşan değil de güvenilir bi imam hoca olur yani yardım iste canım okur falan inşallah iyi olur
(1,470 puan) tarafından
Aynen öyle olcak büyük ihtimalle canım
0 oy
(11,729 puan) tarafından
Benim kızım da 25 aylık bı ara çarpan kapılardan korkuyordu rüzgar üf yapiyo diyerek onu aştı ama hala kapı çalınca korkuyo heyecan sevinç hali kucağıma geliyo hala aşamadı bunu.
(1,470 puan) tarafından
Evet o zil çalıncaki haller bizde de var
0 oy
tarafından
avizen yansitmali mi yanii odadaki seyler orda gozukuyor tipli bisimi, bizim oyle vardi hic sevmezdi degistirdik
(1,470 puan) tarafından
Yok canım öyle yansıma falan yok

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 244 göst.
0 oy
4 cevap 316 göst.
0 oy
3 cevap 365 göst.
24 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Elifadaelif (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 123 göst.