0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya 2 gün once doktora gittim emar cektirdim dün sonuclar icin doktoru aradım emarda sıkıntı yokmuş ama kan tahlillerimde kan kalınlaşması varmış sigara iciyon mu dedi evet dedm birakirsan iyi olur ilerde sorun çıkabilir dedi bu ne dmeek yaşayan var mi hic yada bilgisi olan

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Artik sigaranin ziftindenmidir nedir kan damarlarin kurummu bagladi napti soba borusu gibi 
tarafından
Kız Allah canını almaya super anlwttin☺️☺️☺️
tarafından
Daha baska anlatamadim ki ;))
tarafından
Moral falan bırakmadın ☺️☺️☺️
tarafından
Ahhaha kanin kalinlasmis moral zaten yoktur bide ustune tuz biber eklim dedim :))
tarafından
Super ettin cnm☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Bende var canım ileriki dönemde kan pıhtılaşması yapiyo ve bu biraz riskli inşallah o kadar ilerlemez benim hamilelik dönemimde bu sıkıntı olmuştu kalinlasmadan dolayı bebeğim beslenemiyo gelişim geriliği olmuştu kan sulandırıcı kullanıyordum o yüzden doğumdan sonra bıraktım ama pıhtılaşma yapmadığı sürece Allah in izniyle sıkıntı olmaz bende sigara kullanıyorum biraksak aslında bizim için en sağlıklısı ama gelde anlat işte 
tarafından
Valla bırakmayı düşünüyorum artık cidden yaşım 25 daha
(3,505 puan) tarafından
İnşallah bırakırsın canım bende 24 yaşındayım daha çok genciz cooook
tarafından
Amin cnm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 161 göst.
0 oy
5 cevap 205 göst.
16 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif Dereci (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 71 göst.
27 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nz_00 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sezinn0 (28 puan) tarafından soruldu

405,933 soru

12,167,456 cevap

36,631 kullanıcı

...